Nutec Safety Training

Falck Nutec is één van 's werelds grootste particuliere safety-training bedrijven die verantwoordelijk zijn voor de scheepvaart en offshore veiligheidstrainingen, Volgens de Offshore-Technology.com website. Training is verkrijgbaar bij Falck Nutec voor bedrijven die betrokken zijn in de scheepvaart en olieplatforms.

Geschiedenis

Falck Nutec meldt dat in 1906 Sophus Falck Denemarken gestart met een redding en veiligheid bedrijf, de invoering van de naam Falck in 1930. In 2004 Falck Nutec de veiligheid groep verwierf de Falck Nutec safety-training-groep, die actief is in landen, waaronder Denemarken, Noorwegen vormen , Groot-Brittannië, de VS en Maleisië.

Opleiding

Falck Nutec levert een aantal safety-opleidingen, die eerste hulp, reddingsboot stuurman, boottransfers met man overboord en helikopter landing officer cursussen omvatten. Offshore-Technology.com meldt Falck Nutec biedt brandweerman training voor offshore omgevingen, zoals olie en gas boortorens.

uitrusting

De trainingen worden aangeboden door Falck Nutec wordt toegediend als zowel klassikale theorie cursussen en praktisch, gesimuleerde-event klassen. Elke installatie die wordt gebruikt door Falck Nutec is voorzien van simulatie-apparatuur, waaronder vrije val lancering torens en indoor training zwembaden met wind, golven en regen machines.