Hoe maak je een Popeye cake versieren

Popeye the Sailor De mens is meer dan alleen een cartoon van weleer wanneer u het thema van een hele taart na het. Weten hoe je een Popeye cake versieren vergt geduld, creativiteit en een verlangen om de grillige charme van de lieve, spinazie liefdevolle karakter omvatten. Wanneer u een Popeye cake versieren, kunt u deze presenteren op een jongen verjaardagsfeestje of als een leuke traktatie om te delen met vrienden die ook genieten van de popcultuur.

instructies

1 Plaats de cake op een juiste maat plateau voor het opdienen.

2 Smeer de hele taart, met inbegrip van de zijkanten, met glimmertjes in elke smaak. Selecteer een glazuur kleur die is ofwel wit, beige of iets dergelijks. Dit glazuur zal dienen als de "canvas" voor uw Popeye decoraties.

3 Rol van ongeveer 3/4 tot 1 volle pond grijs of welluidende fondant. Marshmallow fondant gevonden in de winkels is soepel en zoet, maar je kunt ook je eigen te maken als een optionele stap voorafgaand aan het verfraaien van uw taart. Rol de fondant totdat het is ongeveer 1/4-inch dik.

4 lagen een perfect vierkant stuk bakpapier over het midden van het rolfondant. Centreer de 8 met 12 vel papier over de fondant en gebruik het scherp mes om het overtollige fondant gesneden uit rond de randen van het vel papier. Gooi de bijgesneden fondant of gereserveerd voor later gebruik.

5 Plaats een schone 12 ounce koffie kan het centrum van de gewaxte--papier bedekt fondant laken over. Leg het neer, horizontaal, over de onderste rand van de fondant en vetvrij papier. Rol omhoog, het verpakken van de fondant rond het blik op zijn vorm te nemen. Schuif de kan en vetvrij papier uit het blik-vormige fondant roll. Zet de rol opzij.

6 Rol ongeveer een pond van groene fondant op dezelfde manier als in stap 3. Gebruik een scherp mes om de rolfondant gesneden in verschillende dunne reepjes van "spinazie." Snijd genoeg om spullen in de fondant kan en wat voor extra versiering. Deze stroken hoeven niet perfect, zelfs of recht te zijn, want spinazie is het niet!

7 Vul het fondant vorm kunnen geven met de groene spinazie fondant, waardoor het een beetje uit te morsen van te maken. Bevestig de spinazie kan op zijn kant op het bovenoppervlak van de cake. U kunt het plaatsen in een hoek, of het recht. Het is aan jou. Leg de rest van de spinazie rond het blik, alsof het morsen van het op de cake.

8 Stuff 1/4 pond zwarte fondant in een anker gevormde mal meet 5 bij 5 inches. Vul het in de matrijs stevig teneinde alle luchtbellen te verdrijven van onder de fondant. Draai de mal om en draai het voorzichtig aan de zwarte, anker-vormige fondant decoratie vrij te geven. Plaats het anker op het oppervlak van de mat taart naast het blikje gemorste spinazie.

Hints

  • Gebruik een Popeye stencil, online of in de gespecialiseerde ambachtelijke winkels gevonden, om gel ijsvorming en fondant van toepassing in de gelijkenis van de geliefde stripfiguur ter vervanging van het anker gemaakt van fondant. Echter, is Popeye's gezicht niet per se nodig is voor een Popeye taart. Een anker en blikje van zijn favoriete voedsel, spinazie, is volstrekt toereikend.
  • Gebruik fondant en alfabet snoep mallen te beschrijven "Popeye the Sailor Man" over de zijkant grens van de cake verder te verfraaien het.