Levensmiddelen voor Kleuters

Levensmiddelen voor Kleuters


De USDA (US Department of Agriculture) Food and Nutrition Dienst beveelt aan dat kinderen van 5 jaar en ouder zou moeten eten tussen 1200 en 2000 calorieën per dag uit de vijf grote groepen levensmiddelen. Als richtlijn is dit ongeveer 40 calorieën per pond van het gewicht van het kind.

richtlijnen

De American Academy of Pediatrics beveelt aan een evenwichtige voeding voor de kleuterschool kinderen. De nadruk ligt op een laag suikergehalte en natuurlijke voeding dieet, in plaats van verwerkt, voorverpakte levensmiddelen.

Grains

Kinderen moeten consumeren ongeveer 6 ounces per dag van volkoren koolhydraten uit volkoren brood, pasta en granen. Zij adviseren ervoor te zorgen dat het woord "geheel" wordt vermeld op de verpakking.

Vlees en Beans

Kleuters moet krijgen ongeveer 5 ons een dag van eiwitten uit vlees en bonen, zoals mager kalkoen, kip, vis en noten. Bij voorkeur vlees en vis worden gebakken, geroosterd of gegrild, dan gebakken.

Groenten

Kinderen moeten consumeren twee en een halve kopjes per dag van groenten, hetzij gekookt tijdens de maaltijd of rauw gegeten als tussendoortje.

Melk

Voor kinderen tot de leeftijd van 8 is het raadzaam te drinken ze twee kopjes melk per dag om hun aanbevolen dagelijkse hoeveelheid calcium te krijgen. Voor degenen die meer dan 8 is drie kopjes melk per dag.

fruit

De USDA beveelt aan dat kleuters krijgen ten minste een en een half kopjes fruit per dag, maar wijst erop dat dit met ingang van vers fruit in plaats van sap.