De voordelen van de Return Style Fuel System

Er zijn twee soorten brandstof voertuigen beschikbaar: return stijl brandstofsystemen en terug-minder brandstofsystemen, wat de technologie betreft. Elk van deze systemen heeft verschillende eigenschappen en doelstellingen verschillende soorten auto. Dit komt waarschijnlijk omdat elk biedt een andere macht stuwkracht en neemt een duidelijke hoeveelheid brandstof per beweging. De brandstofefficiëntie zaken. Voor mensen die willen dat hun voertuigen immense macht en controle te leveren over de snelheid, de terugkeer stijl brandstoffen systeem biedt een aantal voordelen.

Adequate Fuel Demand

Als je praat over geleverde vermogen op de weg, brandstof is een belangrijk element en de brandstoftoevoer maakt een groot verschil. De return-minder brandstof systeem is zeer krachtig, maar beschikt niet over een hoeveelheid brandstof uw auto eisen op hoog vermogen rijden. Terug stijl systemen, aan de andere kant, zorgen voor een onbeperkt aanbod van brandstof - om uw machine rollen heel snel op een circuit te houden.

Compatibiliteit met Dual Fuel Tank

De terugkeer stijl brandstof systeem is compatibel met de dual fuel tank. Het brandstofsysteem heeft de neiging om brandstof te halen uit zowel de tanks in het geval u twee in je spieren machine hebt geïnstalleerd. Deze is meer vriendelijk en intelligent als gevolg van de tanks die uiteindelijk je langer te helpen op het spoor met geen handmatige conversies nodig, in het geval een van je tanks zonder brandstof en je hebt om verder te gaan naar de tweede.

immense Macht

Meer brandstof naar de motor niet altijd betekent meer vermogen, maar als het gaat om de terugkeer stijl brandstofsysteem, het doet. De terugkeer stijl brandstofsystemen geeft je eindeloos vermogen en koppel op de weg, afhankelijk van de motor van het voertuig en de kwaliteit van de carburateurs. Een terugkeer stijl brandstofsysteem met een grote luchtinlaat geïnstalleerd betekent dat uw auto zal voorsprong op de concurrentie worden uitgevoerd.

Langere levensduur van de pomp

De terugkeer brandstofsystemen levert stroom en andere compatibiliteit voordelen, maar je zal ook een betere levensduur van de pomp, in vergelijking met het alternatief. Het rendement stijl brandstofsysteem, ook bekend als dynamische brandstofsysteem, levert intelligente controle over de brandstof en pompen tegelijkertijd, het maximaliseren van de stroom door de auto opgeleverd.

Pompen naar vermogensverhouding

De terugkeer stijl brandstof systeem geeft een uitstekende pomp aan de macht verhouding. Als een van de meest intelligente brandstofsystemen, zul je een zeer redelijke brandstof pk-verhouding hebben. Het systeem zorgt ervoor dat uw machine levert het gewenste vermogen elke pomp van de brandstof kan leveren aan maximum.

beter Operation

Over het geheel genomen, het rendement stijl brandstofsysteem biedt u een stille werking en en uitstekende rijgevoel. Je krijgt het geleverde vermogen op basis van uw wensen op een eenvoudige manier.