Hoe Chin & amp te verliezen; Neck Fat

Hoe Chin & amp te verliezen; Neck Fat

De prevalentie van infomercials en fitness goeroes die aandringen op gerichte gewichtsverlies of spot reductie, doet niets om de biologische werkelijkheid te verschuiven op het spel. Al decennia lang, heeft het gemunt op gewichtsverlies is bevestigd aan een mythe, alleen in stand gehouden door de neiging om een ​​zeer complexe reeks processen te simpel zijn. Het goede nieuws, volgens de Centers for Disease Control and Prevention (CDC), is dat de oefeningen die calorieën te verbranden alle potentie om bij te dragen aan vet verlies rond de kin en nek. verbranden gewoon meer calorieën dan je verbruikt, en je zal beginnen om vet te verliezen over het lichaam.

Het goede nieuws

Volgens de American Council on Exercise, "als je oefeningen die de hartslag te verhogen, zoals fietsen, wandelen of aerobics te doen, zal het lichaam putten uit haar vetreserves voor energie." De vergelijking voor het verliezen van de kin en nek vet is eenvoudig - gewoon meer calorieën verbranden dan je in aan elke pond te verliezen, moet u een extra 3.500 calorieën uit te werken.. In plaats van zorgen te maken over de kin of nek oefeningen, heb je een lange termijn plan om een ​​aantal calorieën te snijden en branden van de rest door middel van lichamelijke activiteit nodig hebben. Dit plan moet ook een oefening routine, een voedings-aanpassing en een soort van journaling om alles samen te binden.

Pumping Iron

Twee vormen van fysieke activiteiten calorieën te verbranden - aërobe training en krachttraining. Krachttraining activiteiten stimuleren spierkracht, het verbeteren van toon en calorieën te verbranden. Krachttraining omvat zowel gewichtheffen en lichaamsgewicht oefeningen zoals push-ups en situps. Het CDC adviseert ten minste twee sessies van krachttraining per week. Elke sessie moet bestaan ​​uit 2-3 groepen van acht tot 12 herhalingen. U kunt ook een krachttraining workout door het graven en het planten van dingen in je tuin thuis. Krachttraining helpt je kin en nek vet te verliezen door het verbranden van het overtollige vet calorieën.

running Laps

Een andere manier om extra calorieën te verbranden, zodat je kin kunt verliezen en nek vet is een aërobe oefening routine. Lichamelijke inspanning zijn die ritmisch werken grote spiergroepen gedurende langere tijd. Het CDC adviseert ten minste 150 minuten per week van matige aërobe activiteiten, zoals wandelen of fietsen, of 75 minuten per week van krachtige aërobe activiteiten, zoals hardlopen of touwtje springen. Klusjes zoals harken bladeren en stofzuigen ook in aanmerking komen als matig aërobe activiteiten. Als een toegevoegde bonus, een 2011 studie gepubliceerd in het "Journal of Applied Physiology", zei aerobic activiteiten hebben de neiging om te helpen overgewicht of obesitas volwassenen vet te verliezen zelfs sneller dan krachttraining oefeningen.

Notities nemen

Blijf op de hoogte van het aantal calorieën je verbruikt met behulp van een dagboek voedsel. Elke avond voordat je gaat slapen, op te nemen alles wat u aten en dronken die dag. Vergeet niet om de specifieke aard en de hoeveelheid van elk item op te nemen. Aan het eind van de week, het berekenen van de calorie-inhoud van elk eten en drinken met behulp van een online-based food calorie teller. Het is misschien tijd om een ​​aantal strategische bezuinigingen te maken. Bij het selecteren van de dingen te elimineren uit je dieet, zorg ervoor dat je de vitaminen en mineralen, alsmede het aantal calorieën te overwegen.

Tracking Resultaten

Een calorie tekort doet zich voor wanneer je verbrandt meer calorieën dan u in te nemen van eten en drinken. Start met behulp van een online-gebaseerde activiteit calorie calculator om te zien hoeveel vet je verbrand in een week. Vergelijk uw totale met het aantal calorieën dat je in voedsel en dranken geconsumeerd. U wilt dat uw "verbrande calorieën" nummer worden groter. Voor elke 3.500 calorieën je in kolom van het tekort, moet u een pond verliezen. Genetics grotendeels bepaalt hoeveel van dat vet zal komen van je kin en nek.