Hoe te stoppen postnasale drip van een koude

Postnasale drip is een voortdurende ophoping van slijm in de achterkant van de keel die wordt veroorzaakt door sinuscongestie door een verkoudheid, griep, allergieën of sinus infectie. Hoewel het is zelden een ernstige aandoening, kan postnasale drip slechte adem, keelpijn, misselijkheid en ademhalingsproblemen veroorzaken.
Afhankelijk van de ernst van congestie, kan postnasale drip veroorzaakt door een koude verrassend gemakkelijk of moeilijk te behandelen.

instructies

1 Gebruik een zoutoplossing spoelen kit zoals een neti pot twee keer per dag totdat de symptomen verdwijnen; Volg de aanwijzingen die bij de pot. Dit is een eenvoudige, veilige huis remedie die prikkelende en overtollig slijm spoelt van de sinussen en de keel.

2 Neem contact op met uw arts over hardnekkige postnasale drip die niet wordt verlicht door een zoutoplossing spoelen. Zij kunnen u adviseren over de over-the-counter decongestiva of expectorantia, zoals Mucinex die kunnen helpen om elkaar te breken slijm en draai de congestie veroorzaken postnasale drip.

3 Vraag uw arts over krachtiger recept decongestiva als uw postnasale drip langer duurt dan zeven dagen na de behandeling te beginnen met over-the-counter medicatie en zout spoelt. Neem deze zoals aangegeven.

4 Houd uw arts opnieuw als postnasale drip blijft zelfs met een behandeling voorschrijven. Als laatste redmiddel, kan hij steroïden voorschrijven om uw klachten te verlichten.

Hints

  • Vermijd voedingsmiddelen die bijdragen aan congestie, zoals zuivelproducten.
  • Steroïden kan worden geassocieerd met ernstige bijwerkingen en zijn gereserveerd voor zware omstandigheden.