Hoe te leven zonder voedsel

Hoe te leven zonder voedsel


Er zijn mensen in de wereld die naar verluidt zonder voedsel leven. Sommigen beweren te hebben geleefd op deze manier tientallen jaren, vele zonder zowel voedsel en water. Ze worden vaak "Breatharians", omdat het lijkt alsof ze leven van de ademhaling. Als u wilt om dit te proberen, hier zijn stappen die u zou kunnen overwegen om zonder voedsel te leven.

instructies

1 Begin uw inname van voedsel langzaam te beperken. Niet van plan om te stoppen abrupt te eten omdat het niet zal werken. Je lichaam heeft tijd nodig om zich aan te passen aan het gebruik van kosmische energie in plaats van voedsel.

2 Word een veganist voordat hij voedsel volledig. Een veganist is een vegetariƫr die zich onthoudt van alle dierlijke producten, zoals kaas, melk of eieren.

3 Realiseer je dat het een tijdje kan duren om volledig op te geven voedsel. U gaat door periodes waarin u uiterst honger. Niemand dwingt je om dit te doen, dus ga je gang en geniet, al is het maar een klein beetje. Je lichaam kan zeggen dat het meer tijd aan te passen nodig heeft.

4 Gauge de manier waarop je je voelt na een verblijf van enkele weken tot maanden zonder voedsel. Hier krijg je een fysieke medische controle om te zien of je gezond bent.

5 Bepaal of u wilt opgeven water ook als je het goed doen voor een uitgebreide tijd zonder voedsel. Degenen die gaan zonder water beweren dat ze het verkrijgen van vocht via de longen uit de lucht die ze inademen.

Hints

  • Er is geen bewijs op alles wat je kan leven zonder voedsel en water voor een langere periode. Als u dit probeert, wordt u in gevaar brengen van uw leven. Beschouw dit artikel niet meer dan een stuk informatie. Het doet er niet aan dat u probeert om zonder voedsel en water te leven. Verhongering en uitdroging kan shock, blijvende invaliditeit en overlijden te produceren.