De beste producten voor Fine dun haar

De beste producten voor Fine dun haar

Na fijn, dun of dunner wordend haar kan frustrerend zijn. Je moet constant om je haar te houden fris te wassen, maar overwashing laat het droog, broos en pluizig. Haar producten gemaakt voor normaal of dik haar alleen maar verzwaren fijn en dun haar, waardoor het lijkt erger. Er zijn een aantal haarverzorgingsproducten speciaal gemaakt voor fijn, dun en dunner wordend haar.

Volumizing Shampoos voorwaarden

Er zijn veel shampoos en conditioners gericht om het volume toe te voegen aan haar, en het lijkt alsof een nieuwe komt uit elke dag. "Volumizing" shampoos en conditioners beweren te werken door het bekleden van de haarschacht en "plumping" elk haarlok te maken lijken dikker. Een van de langlopende merken, Fuller dikker haar, maakt gebruik van Cell-U-Plex, die het zegt is een "synergetische mix van pure plantaardige extracten, vitaminen en eiwit dat bezielt dat haarschacht te dikken, verbetering van de algemene kracht haar van direct bodify en versterken fijn, dun haar. " Zij stelt ook dat het gebruik maakt het haar voller en sterker in de tijd.

Elk merk lijkt te zijn eigen hebben "speciaal ingrediënt," maar de jury is nog niet eens over de vraag of deze shampoos en conditioners echt werken. Volgens stylist.com, de effectiviteit van volumizing shampoos is een mythe. Zij komen overeen dat volumizing producten helpen dunner wordend haar, omdat ze zijn geformuleerd om lichter te zijn, maar "95% van het volume wordt verkregen uit een product en de klapband."

In plaats van blindelings geloven dat de hype, probeer dan een paar aanbevolen producten en zie voor jezelf als het een mythe of magie. Good Housekeeping gewaardeerd Pantene Vol & Dik als de beste overall haar verdikking shampoo en conditioner, melden dat hun panelleden overeengekomen dat de producten "maakten hun haar er gladder en voelt zachter, naast het verbeteren van de totale uitstraling van hun afgewerkte kapsels." Die kosten ongeveer $ 4 per stuk.

Volumizing Styling Producten

Terwijl volumegevende producten kunnen variëren in kwaliteit, werken ze. In tegenstelling tot shampoos en conditioners, die uitwassen, volumizing mousses, wortel lifters, serums en sprays vasthouden aan de haarschacht, het leveren van toegevoegde textuur en het volume tot u ze wassen. Er zijn veel merken die er zijn, met een brede prijsklasse. Stylist.com suggereert dat de prijs er wel toe doet en dat een duurder product gaat beter werken en beter voor je haar, want het heeft een betere ingrediënten. Echter, het kiezen haarproducten is echt een persoonlijke ervaring, en wat werkt voor een hoofd van haar kan niet werken voor een ander. Test een scala van producten om te zien welke je het beste bevalt.

Om te beginnen, hairboutique.com beveelt de volgende volumizing styling producten onder zijn lijst van "Acht grote Hair Volumizing producten die echt werken": --PhytoVolume Actif

--got2b - 2sexy Wulpse Root-Lift Souffle

--JF Lazartigue - Hair Volume Tonic

--Rene Furterer Anti-ontwateren Volumizing Mousse Soft Hold

--Leonor Greyl Voluforme instellen Spray voor Volume & Hold.

Haarkleur

Het aanbrengen van permanente of semi-permanente haarkleuring is een andere manier om mollige levenloze strengen. Haarkleur maakt haar er dikker door roughing up as van het haar, het maken van kleine inkepingen en spleten in de as, waardoor het voller lijken. Dus, het is niet de gezondste optie, maar als het erop aankomt, het werkt. Henna, een natuurlijke plantaardige haarkleur die is gebruikt voor honderden jaren in sommige Aziatische landen, is een goed alternatief voor chemische haarkleuren. Henna bevat eiwitten die de vacht van de haarschacht, glad het en het afzetten van semi-permanente kleuring. U kunt kiezen voor henna toegepast in een salon te hebben, of u kunt het zelf doen. Wees voorzichtig, omdat de kleuren zijn niet zo voorspelbaar als de chemische merken.