Hoe te drinken groene thee om gewicht te verliezen

Weten hoe je groene thee om gewicht te verliezen helpt u snel uw doelen te bereiken drinken. Groene thee heeft natuurlijke eigenschappen die helpen het metabolisme verhogen zodat u meer vet te verbranden en calorieën en snel gewicht te verliezen. Groene thee zal ook uw eetlust onderdrukken en helpen u een vol gevoel, zodat je minder eet.

instructies

1 metabolisme verhogen - Drink groene thee elke dag om op natuurlijke wijze het verhogen van uw stofwisseling. Groene thee heeft natuurlijke eigenschappen die de stofwisseling te verhogen en u helpen meer vet en calorieën te verbranden.

Drink minstens vier kopjes groene thee per dag warm of koud.

2 eetlustremmer - Drink groene thee voor de maaltijd te helpen uw eetlust onderdrukken, zodat je minder voedsel verbruikt.

3 een vol gevoel - Drink groene thee voor elke maaltijd om u te helpen een vol gevoel. Drink een glas thee als je elke ochtend wakker.

4 BURN extra calorieën - Burn extra calorieën door het drinken van uw groene thee tegenover temperatuur als het weer. Drink hete thee in de winter en koud of ijsthee in de zomer. Je lichaam moet harder werken om opwarmen of afkoelen van de thee en daardoor het verbranden van extra calorieën en vet per dag.

Weten hoe je groene thee om gewicht te verliezen zal u helpen het lichaam te krijgen die je wilt en verdienen te drinken.

5 ANTIOXIDANT BONUS - Pluk de voordelen van het hoge niveau van antioxidanten in groene thee. Bescherm jezelf tegen ziekte en ziekte door het drinken van groene thee.

Als u meer informatie over groene thee, dan kunt u kijken in de sectie bronnen hieronder. Weten hoe je groene thee om gewicht te verliezen zal u helpen uw gewichtsverlies doelen te bereiken drinken.