Aromatische Kralen voor Cold Relief

Aromatische Kralen voor Cold Relief


Aromatische kralen kan koud verlichting geven. Veel natuurlijke oliën en harsen zijn eeuwenlang gebruikt om verlichting van congestie en ontsteking. Menthol zalven bijvoorbeeld toegepast om een ​​standaard huis medicijnkasten zijn. Aromatherapie kan niet genezen van de kou, maar het kan aanzienlijke verlichting bieden.

Diffuus

"Diffusie is het proces van het dispergeren essentiële oliën zodat hun aroma een kamer of een gebied met de natuurlijke geur, vult 'volgens www.AromaWeb. Diffusers kan zo simpel zijn als een lamp ring of zo complex als een verstuiver, die essentiële oliën in kleinere moleculaire deeltjes breekt zijn. Ze hebben allemaal één ding gemeen: Krijgen de stof in de lucht, zodat u kunt ademen in je neus en borst.

Experiment

Een link van de Student Wellness afdeling van de Universiteit van Colorado webpagina geeft eucalyptus even effectief is bij het opbreken van congestie en het verminderen van ontstekingen, verlenen van vrijstelling van verkoudheid symptomen. Dennis Auckley, MD, directeur van het MetroHealth het Centrum voor Sleep Medicine zegt: "menthol kan helpen. Dit komt meestal als een actueel zalf of inhalatie medicijnen en kan helpen verlichten de congestie in sommige individuen." Andere natuurlijke oliën en harsen kunnen bieden opluchting: pepermunt; kamfer; menthol.

Parels en kristallen

Aromatische kralen en kristallen kunnen worden gebruikt in elektronische roosters en vernevelaars en komen in verschillende geuren. Ze kunnen ook in een zak geplaatst worden en gebonden rond de nek voor een van dichtbij behandeling. Plaats in kommen in je huis en je hebt potpourri met een doel - koud opluchting.

Waarschuwing

Student Wellness waarschuwt: "Essentiële olie van eucalyptus kan giftig zijn in grote hoeveelheden."