Hoe Atleten herstellen & amp; Voorkom Vermoeidheid?

Hoe Atleten herstellen & amp; Voorkom Vermoeidheid?

De post-workout herstelfase is cruciaal voor een fitness-liefhebber, want dit is wanneer je spieren worden gerepareerd en worden groter en sterker. Het geven van uw lichaam voldoende tijd om te genezen na het sporten verbetert ook je uithoudingsvermogen en uitstelt het ontstaan ​​van vermoeidheid de volgende keer dat je uit te oefenen. Hoewel het herstel strategieën sport-specifiek kan zijn, zijn er een aantal algemene dingen die je in gedachten moet houden.

Herbeleef het verbod Era

Voor een atleet, kan een avondje uit in de bar betekent meer dan alleen een kater de volgende dag. Alcohol kan schadelijk zijn voor herstel van de spieren zijn. Zo kan het drinken verlaagde niveaus van adenosine trifosfaat, die uw spieren gebruiken voor energie veroorzaken, en kan dus leiden tot vermoeidheid van de volgende keer dat u uit te werken. Alcohol verandert ook de waterhuishouding in de spiercellen en vermindert het vermogen van het lichaam om te genezen. En tot slot, kan het tarief van eiwitsynthese, die spierontwikkeling belemmert je spiercellen 'belemmeren.

Catch Genoeg Z's

Niet genoeg slaap is een van de belangrijkste redenen dat de atleten niet snel herstel ervaren na het trainen. Wanneer je slaapt, je hersenen hypofyse ramps up van de release van de groei hormonen die bijdragen aan het stimuleren van uw spiercellen te repareren, te herstellen en te groeien. Genoeg slaap helpt ook voel je je meer energie de volgende dag, zodat u beter om te vechten tegen vermoeidheid. Voor de beste resultaten en de snelste herstel, proberen om zeven tot acht uur van shut-eye elke avond te krijgen.

Eet Right After You Work Out

Niet alleen de juiste voeding helpt uw ​​lichaam bij het bestrijden vermoeidheid, het biedt ook de bouwstenen die nodig zijn om spierweefsel te herstellen na een zware dag in de sportschool. Tanken uw systeem binnen een uur of twee nadat u de oefening, want dat is de optimale tijd. Voor het beste resultaat, drink een shake die 30 gram eiwit en 60 gram koolhydraten heeft. De koolhydraten help nieuwe energie je spieren om vermoeidheid later te voorkomen, en aminozuren van het eiwit ondersteunen de spier herstel en reparatie proces.

Zuipen Sommige Water

Adequate hydratie ondersteunt spieruithoudingsvermogen terwijl je oefenen, en het verbetert ook het herstel na je klaar bent met werken. Bijvoorbeeld, wanneer u goed gehydrateerd, voedingsstoffen gemakkelijker kan worden geleverd aan uw spieren. Water spoelt ook gifstoffen uit je systeem. Voor het beste resultaat, de American Council on Exercise suggereert drinken 8 oz. van water een half uur voordat je begint te oefenen en het genot van 10 oz. water elke 20 minuten terwijl u uit te werken.