Kun je een platte buik van Rek

Kun je een platte buik van Rek

Je hebt vier buikspieren tussen uw ribbenkast en bekken. Uw interne en externe schuine lopen naast je romp en u helpen draaien en buig naar voren. Uw rectusabdominis, de oppervlakkige spieren langs uw voordeur, helpt u naar voren buigen en trek je buik. De diepste spier, uw transversus abdominis, van invloed op je houding en versterkt je kern. Om uw maag af te vlakken, verlengt deze spieren met zachte yoga-oefeningen aanbevolen door de American Council on Exercise.

Opwarmen

Om op te warmen, te beginnen met de Cat / Koe poseren op je handen en knieën; Deze verbindt u met uw adem en los je ruggengraat. Dan de praktijk balans en toon je kern door het verhogen van je andere arm en been. Om te houden van omvallen, trekken in je buik om uw core spieren te activeren, stop je tenen op uw geaarde voet en spreid je tenen op uw opgeheven voet.

Side Bends

Verlengen van uw schuine buikspieren door het buigen van links naar rechts. Houd uw transversus abdominis betrokken door het tekenen van je navel in de richting je ruggengraat voor deze en alle andere oefeningen. Handhaaf een gelijkmatige verdeling van het gewicht tussen de beide voeten als je bocht naar elke kant. Concentreer je op het opheffen van meer omhoog dan naar buiten, zodat je beide kanten langer op hetzelfde moment.

plank Pose

Start in Neerwaartse-kijkende hond om een ​​goede algemene stretch in je benen, armen en rug. Breng uw schouders naar voren in Plank opleveren. Schep je stuitje naar beneden en weer terug, en het verlengen van de rest van je ruggengraat naar voren. Focus op ontspannen je schouders naar je borst te openen en het opheffen van uw buik, bekken en de binnenkant van de dijen. Je lichaam kan beginnen te trillen, wat betekent dat je werkt de spieren. Houd Plank voor een paar ademhalingen voordat uitademen terug in Neerkijkende Dog.

Terug Bochten

Cobra en Locust poses, zowel gedaan liggend op je buik, verlengen van uw wervelkolom en alle vier van uw buikspieren voor een gezond stuk dat uw rug versterkt en opent je borst. Brug pose, gedaan op je rug liggen met je bekken opgetild van de vloer, rekt en versterkt uw buikspieren.

twists

De Liggende Twist versterkt en tonen je buikspieren. Houd een neutrale wervelkolom en gebruik je adem als je je benen van links naar rechts.

Pose Child's

Ontspan in de pose van het kind, zoals u knielen op uw mat en vouw je romp op je dijen, rust je armen op de mat naast je lichaam. Child 'pose rekt je buikspieren, massages je organen om de bloedsomloop te verbeteren, en verlicht stress, die buikvet kan toevoegen.

overwegingen

Stop met oefenen en raadpleeg uw arts als u onnatuurlijke pijn voelt tijdens een van deze stukken te doen.