Computer Schouderblessure Oefeningen

Computergebruikers vaak geconfronteerd met nek en schouder verwondingen door een slechte zithouding of onjuiste ergonomie. Herhaling arm en hand bewegingen voor de muis te klikken en toetsaanslagen kunnen bewegingsapparaat ontsteking en uitstralende neuromusculaire pijn veroorzaken. Oefeningen die integreren stretching en correctieve bewegingen zijn vaak genoeg om de pijn tijdelijk te verlichten. Regelmatige lichaamsbeweging kan corrigeren wat schouder omstandigheden en helpen om toekomstige irritatie te voorkomen.

stretching

Verschillende spieren, pezen en zenuwen van de hals, armen en bovenrug komen samen in de buurt van het kogelgewricht van de schouder. Een deel van de pijn computergebruikers ervaring doet zich voor wanneer subtiele bewegingen veroorzaken weefsel foutieve uitlijning. Rekoefeningen trekken spieren in losse uitgebreid posities waarmee omringende weefsel om terug te gaan op zijn plaats. De meeste stukken voor het behandelen schouderverwondingen worden bereikt door de arm, maar anderen omvatten hoofd en nek of volledige wervelkolom. Veel curatieve en preventieve trajecten kunnen worden uitgevoerd zonder het verlaten van de computer stoel. Gewonde typisten en muis clickers worden geadviseerd om mini-pauzes te nemen gedurende de werkdag om stukken te doen aan de balie. De juiste combinatie van stukken kunnen gewone computer gebruikers te houden van het aangaan van weefsel knopen door onjuiste uitlijning.

Beweging

Oefeningen voor de behandeling van de schouder knopen en kneep zenuwen van de computer het werk vaak een beroep op de brede bewegingen die de spieren zich onder volledige gamma. Wandelen vingers omhoog een muur of uit te breiden vuisten naar buiten zorgt ervoor dat de schouderspieren te breiden. De theorie achter deze oefeningen is dat een goede beweging dwingt de spieren en botten te bewegen als ze worden verondersteld om, waardoor de schouder aanmoedigt om elk weefsel foutieve uitlijning te corrigeren. De juiste beweging oefeningen voor een bepaalde schade is bekend om onmiddellijke verlichting te brengen. Dagelijkse herhalingen van curatieve moties aan te passen vaak weefsel uitlijning en symptomen volledig te verlichten. Na een succesvolle resultaten worden bereikt, worden motie oefeningen gebruikt voor het versterken van de schouders tegen verdere complicaties van de computer te gebruiken.

Behandeling

Een arts is vaak de beste rechter van de schouder aandoeningen van de computer te gebruiken. Een nauwkeurige diagnose van de aandoening door een patiënt leed kan een arts aan te bevelen de beste corrigerende oefeningen. Het gebruik van de verkeerde oefeningen kunnen een blessure bemoeilijken. Een computer gebruiker kan worden geïnstrueerd om ergonomische aanpassingen in de stoel, bureau hoogte en de muis locatie om te helpen bij de behandeling en preventie van computer-gerelateerde pijn te maken. Vaak fysiotherapie, massage therapie, orthopedische kussens en medicijnen worden voorgeschreven, samen met oefening om een ​​computer verworven schouderblessure genezen. Zoek professionele medische hulp voor pijn die langer dan vier weken aanhoudt. Sommige aandoeningen kan leiden tot permanente schade aan de zenuwen en verlies van het gebruik van een arm.