Voordelen van de Gezondheid van HCG

Voordelen van de Gezondheid van HCG

HCG of humaan choriongonadotrofine wordt vaak aangeprezen als met verschillende gezondheidsvoordelen van spiergroei gewichtsverlies. Hoewel veel van deze claims zijn dubieus, de wetenschap achter HCG is grondig en er zijn duidelijke voordelen voor de gezondheid van HCG in verband met vruchtbaarheid en zwangerschap.

Identificatie

HCG of humaan choriongonadotrofine, is het humane zwangerschapshormoon door de placenta. Dit hormoon wordt pas vrijgegeven tijdens de zwangerschap en is de bevestiging van de zwangerschap bij het gebruik van over-the-counter zwangerschapstests of kliniek bloedonderzoek. Er zijn twee soorten metingen HCG, kwalitatief en kwantitatief. Een kwalitatieve test, zoals in de urine stok, gewoon aangeeft dat HCG aanwezig is. Een kwantitatieve test is een bloedonderzoek waarbij de hoeveelheid HCG wordt gerapporteerd. Deze test wordt gebruikt als er een vraag over de levensvatbaarheid van de zwangerschap.

gezonde zwangerschap

HCG is lang gebruikt als een maat van een zwangerschap normaal verloopt. Kwantitatieve HCG werden gemeten in bloedonderzoek met die worden verwacht om elke 48 tot 72 uur te verdubbelen. Als de cijfers niet verder testen verdubbeld, zoals een echo kan worden gedaan om de levensvatbaarheid van de zwangerschap te bepalen. HCG kan ook worden gebruikt om andere anomalie├źn te vinden tijdens de zwangerschap. Een studie gepubliceerd in het 'American Journal of Obstetrie en Gynaecologie "vond dat het analyseren van veranderingen in de HCG molecuul tijdens het tweede trimester bleek Trisomie-13, of het syndroom van Down, in 80 procent van de gevallen bestudeerd.

vruchtbaarheid Voordelen

De Mayo Clinic meldt dat maar liefst 15 procent van de paren ervaren enige vorm van onvruchtbaarheid. Er zijn vele methoden voor de behandeling van onvruchtbaarheid en veroorzaakt vaak dicteren behandeling. In sommige gevallen van in vitro fertilisatie kan HCG voorafgaand aan inseminatie worden gebruikt om de groei en lossen van de eieren te bevorderen. Ook is gevonden te helpen tijdens de luteale fase van een zwangerschap te ondersteunen in de dagen na insemination.Over de toonbank HCG is niet aangetoond dat het een zwangerschap te ondersteunen, echter.

Waarschuwing

HCG is op de markt voor gewichtsverlies sinds Dr. ATW Simeon bevorderd injecties van het hormoon als een vetverbranding hulp in 1954. Het HCG dieet is gebaseerd op een 500 calorie├źn per-dag-dieet met dagelijkse injecties van HCG. HCG werd beweerd om te helpen bij de vetverbranding, het verbeteren van stemming en honger te verminderen. Follow-up studies, waaronder een gepubliceerd in "westerse Journal of Medicine" vond dat HCG geen effect op gewichtsverlies, vetverbranding, stemming of honger en elk gewicht verlies was te wijten aan de honger-niveau voeding nodig in het programma gehad. Dr. Celest Robb-Nicholson, editor-in-chief van de "Harvard Women's Health Watch," raadt aanleiding van de HCG dieet vanwege de lage voedingswaarde kwaliteit en de positie van de FDA dat HCG doet niets om gewichtsverlies te verbeteren. Er zijn geen wetenschappelijke studies beschikbaar om te bewijzen HCG heeft geen voordelen voor de gezondheid buiten de zwangerschap.