Ideeën over hoe schoon te maken voor Ouderen en Gehandicapten

Ideeën over hoe schoon te maken voor Ouderen en Gehandicapten


Ouderen en gehandicapten individuen hebben unieke behoeften voor hun zorg en netheid van hun huizen. Verantwoordelijk te zijn voor hun zorg, moet u ervoor zorgen dat hun huis veilig is voor hen om rond in en dat hun huizen vrij zijn van gevaren voor het milieu te verplaatsen. Voor ouderen en gehandicapten, deze behoeften zijn meer dan comfort, ze noodzakelijk zijn voor een veilige en gezonde leefomgeving.

Open Walkways

De ouderen en gehandicapten hebben behoeften die uniek zijn voor hun conditie. Deze omvatten hun behoefte aan een schone loopruimte tussen gebieden van hun huis dat vrij van ruis bevatten, waardoor de kans voor hen te struikelen en vallen in hun huizen. Walk the high traffic paden van hun huis, zoals het gebied van hun slaapkamer naar de badkamer, woonkamer en keuken. Zorg ervoor dat deze paden zijn duidelijk uit rommel. Verwijder eventuele obstakels die zou kunnen struikelen of wond hen, waaronder upturned hoeken van karpetten, overtollige meubels, of onhandig decoraties.

Floor Cleaning

Tegel en hardhouten vloeren vormen een uniek gevaar voor de ouderen en gehandicapten. Deze vloeren kunnen glad zijn, vooral als je ze schoon te maken met bepaalde producten. Kies vloer schoonmaakmiddelen die worden aangeboden als "geen slip" producten. Gebruik deze op alle tegels en hardhouten vloeren in hun huis. Nadat u de vloeren schoon, blijven in hun huis totdat alle vloeren zijn droog. Eenmaal droog is, lopen de vloeren jezelf en zorg ervoor dat ze niet glad of nog nat.

telefoon Toegang

Reinig de gebieden rond telefoons en medicijnen goed en zorg ervoor dat er geen obstakels in de buurt van een van beide. Place stoelen in de buurt van alle telefoons en medicijnen die nog niet zitten naast de zitplaatsen. Installeer extra telefoons in hun huis, in het bijzonder in de buurt van gebieden waar ze tijd door te brengen, zoals hun favoriete stoel in de woonkamer of naast hun bed. Dit zorgt ervoor dat ze niet hoeft te reizen ver als de telefoon overgaat en dat ze een telefoon kunnen bereiken als ze noodhulp nodig hebben.

gevaarlijke Insecten

De meeste insecten zijn niet levensbedreigend, maar ze kunnen de kwaliteit van het leven voor patiënten te verminderen. Sommige insecten kunnen een direct gevaar voor de ouderen en gehandicapten, zoals bijen of wespen opleveren. Deze bugs hebben pijnlijke steken dat een oudere of gehandicapte patiënt en veroorzaken ongelukken kunnen desoriënteren. Loop de omtrek van het huis van de individu, op zoek naar nesten van gevaarlijke bugs. Breng een bug resistent als nodig is om het bestaan ​​van toekomstige insecten in of rond hun huis te verminderen.