Hoe te branden opgeslagen vet

Er zijn twee soorten vet in ons lichaam. Er is het vet we nodig hebben, essentiële vetten, en het vet we niet nodig hebben, opgeslagen vet. Essentiële vetten helpt ons lichaam goed functioneert en is verantwoordelijk voor het vervoer van voedingsmiddelen aan onze vitale organen. Opgeslagen vet zou nuttig zijn geweest toen we moesten jagen voor ons eigen eten, en ging voor een lange tijd zonder eten, maar in de moderne maatschappij is het alleen nutteloos, lelijke bagage we voeren rond, omdat we niet branden genoeg calorieën. Om een ​​pond vet te verbranden moet je verbruikt 3.500 calorieën. Er zijn manieren om opgeslagen lichaamsvet te verbranden en je lichaam een ​​efficiënt calorieverbrandende machine.

instructies

Hoe te branden opgeslagen vet

1 vetverbrandende hartslag: Voor het bepalen van uw vetverbrandende hartslag, hebben een stress test uitgevoerd door een arts of krijgen een oefening fysiek gedaan in de sportschool. Deze test kan ook online worden gevonden en zal u een algemeen idee van uw maximale hartslag voor het verbranden van vet, op basis van uw leeftijd en hartslag in rust te geven.

2 Oefening: Doe aerobic oefeningen die je hartslag verhoogt de hartslag niveau of boven de hartslag niveau in uw vetverbranding zone. Hoe hoger de intensiteit van je training, hoe meer calorieën en vet je verbrandt.

3 Gewicht opleiding: Door het bouwen spier je stofwisseling te verhogen u. Wanneer je stofwisseling te verhogen, het lichaam verbrandt meer calorieën - zelfs in rust. Om spiermassa te vergroten, til gewicht tot je moeite hebben met het doen van de laatste herhaling. doen ook full-body training met gewichten die de armen, benen, borst en rug te nemen.

4 Verhoging eiwit: Koolhydraten worden omgezet in suiker en vet als ze niet worden gebruikt door het lichaam voor energie. Beperk de inname van koolhydraten tot minder dan 40 gram per dag voor maximale vetverbranding. Consumeren voedingsmiddelen met een hoog eiwit.

5 Drink water: Water helpt spoelen toxinen die zich ophopen met vet opbouw. Water zal ook helpen om je een vol gevoel en het temperen van uw eetlust. Verhoog uw inname van water om ten minste zes 12-oz. glazen per dag.

6 Slaap: Zorg voor voldoende rust. Je lichaam kan niet presteren op een optimaal niveau als je niet uitgerust bent. Vermoeidheid leidt tot overeten en vetophoping. Je lichaam heeft hersteltijd voor te bereiden op de volgende vetverbrandende sessie.

Hints

  • Ontbijten om je stofwisseling te verhogen. Oefening vroeg in de ochtend om je stofwisseling te verhogen voor de hele dag. Neem vitamine supplementen die l-carnetine, chroom en vitamine B. bevatten
  • Raadpleeg een arts voordat u begint met een vet-verlies programma als je niet onlangs hebben uitgeoefend. Als u zich duizelig worden tijdens de oefening onmiddellijk te stoppen.