Wat zijn de voordelen van het doen van een Basic Squat?

Wat zijn de voordelen van het doen van een Basic Squat?

De squat is een sterkte opbouwen onderlichaam oefening. Het wordt uitgevoerd door het plaatsen van een gewogen barbell over je schouders, vervolgens met behulp van je benen te laten zakken en je lichaam te verhogen. De beweging lijkt op de handeling van het herhaaldelijk zitten en opstaan ​​uit een stoel. Er zijn veel fysiologische voordelen aan het uitvoeren van squats regelmatig. In feite zijn veel atleten zien deze beweging als de meest effectieve oefening voor het ontwikkelen van total-body kracht.

Muscle Growth

De spieren in je dij zijn de grootste en sterkste van je lichaam. Deze worden ook gewezen op de meeste in de loop van de uitvoering van uw squat routines. Spieren, toen onder grote tegenstand geplaatst, laat het hormoon testosteron. Deze biochemische is een essentieel element om het proces van spiergroei. De testosteron die vrijkomt circuleert door je hele systeem, het stimuleren van het gehele lichaam ontwikkeling.

joint Support

Gewicht opleiding bouwt niet alleen de spieren, maar versterkt ook de botten en bindweefsel. Als je beenspieren steeds krachtiger, zo ook de gewrichten in je onderlichaam. Hurkt taai de knieën en enkels, evenals hun ondersteunende ligamenten en pezen. Dit laat ze minder gevoelig zijn voor blessures en kan ondersteunen het lichaam goed als je ouder wordt.

Saldo

Het doen van squats kan u helpen uw evenwicht te bewaren als je ouder wordt. Het versterken van uw onderlichaam helpt versterken het systeem van de zenuwen die de beweging in dat gebied te controleren. Hierdoor kunt u de natuurlijke gevoel van evenwicht dat vloeiende bewegingen aanvulling te houden. Spieren ook leren en internaliseren herhaalde gedragspatronen. Het doen van kraakpanden contracten en beweegt die voornamelijk verantwoordelijk zijn voor mobiliteit, zodat u uw evenwicht en kalmte te houden.

buik

Squats ook versterking van uw lichaam kern, de groep van de spieren rondom uw mid-section. De spieren in zowel uw buik en je onderrug worden gebruikt om vast te houden en de balans van het gewicht in de hele beweging. Dit versterkt zowel uw houding en balans, maar ook helpt uw ​​lichaam bij het uitvoeren van dagelijkse fysieke taken.