Hoe schoon te maken met Listerine

Hoe schoon te maken met Listerine


Antiseptische mondwater zijn slechts een onderdeel van een gezonde en blijvende glimlach. Listerine werd opgericht in 1879 door Dr. Joseph Lawrence en Jordaniƫ Tarwe Lambert. Volgens de Listerine site, een combinatie van eucalyptol, Menthol, methylsalicylaat en thymol worden gebruikt om plaque los te maken en te bestrijden kiemvorming. Meer dan 1 miljard mensen wereldwijd hebben het product sinds de oprichting ervan gebruikt, zegt de Listerine website. Het gebruik van Listerine correct is een kwestie van een paar eenvoudige stappen om de doeltreffendheid ervan te waarborgen.

instructies

1 Neem contact op met uw tandarts voordat u de mondwater. Volg de aanbeveling die hij geeft. Verschillende merken en oplossingen zijn beschikbaar en sommige zijn verzorgd aan bepaalde tandheelkundige problemen.

2 Bereid je tanden mondwater gebruik. Poets en flos je tanden voordat u de mondwater. Bepaal de juiste dosering. Verschillende merken van Listerine hebben verschillende hoeveelheden vloeistof. Gebruik 20 ml als u Listerine Tandsteen Controle. Volgens de website van Listerine, spoelen 's avonds voor het slapen om ziektekiemen die vermenigvuldigen tijdens de slaap vechten.

3 Giet Listerine in je mond. Sluit de lippen en houd je bovenste en onderste tanden uit elkaar. Zwenk de Listerine rond in je mond, zuigen heen en weer met behulp van uw tong en wang. Swish rond voor dertig seconden. Krijg alle kanten van je mond even. Volgens de fles Listerine Tandsteen Control, doe dit twee keer per dag.

4 Spit de Listerine in de gootsteen. Volgens Dr. Dan Peterson met familie Gentile Dental Care, niet roken, eten of spoelen dertig minuten na het gebruik van mondwater product. Doen dus vermindert het effect van de mondwater.

5 Spoel uw mond na dertig minuten voor het reinigen van een van de overgebleven Listerine.

Hints

  • Het gebruik van te veel kan hebben geleid tot een branderig gevoel in je mond.
  • Vermijd het gebruik van Listerine als u aften of andere open zweren in de mond.