Bijwerkingen van Gedroogde Ginger

Bijwerkingen van Gedroogde Ginger

De ondergrondse wortelstok gember is gebruikt voor duizenden jaren in verschillende Oost-medische tradities. Best bekend voor het onderdrukken van misselijkheid en braken, het heeft ook een sterke anti-inflammatoire eigenschappen, waardoor het een populaire behandeling voor aandoeningen zoals artritis. U kunt eten de eigenlijke plant of het gebruik supplementen, meestal gemaakt uit de gedroogde wortel. Terwijl de Food and Drug Administration geeft gember als voedsel en aan te vullen over het algemeen erkend als veilig, gember doet het potentieel voor een aantal negatieve gevolgen dragen.

Bijwerkingen van Inslikken

Bijwerkingen van het nemen van gember meestal zijn zeldzaam, zo meldt de Universiteit van Maryland Medical Center. Als het dan wordt genomen, echter, mogelijke bijwerkingen zijn brandend maagzuur, diarree, mond irritatie en maagklachten. Het nemen van gember in te vullen formulier in plaats van consumeren het als een voedingsmiddel kan de kans op deze effecten te verminderen. Drugs.com, die informatie over drugs en supplementen uit de medische databases verzamelt, zegt meldingen van onregelmatige hartslag en allergische reactie, zijn gemeld.

Gember en Bloeden

Memorial Sloan-Kettering Cancer Center meldt dat gember bloedverdunnende eigenschappen heeft geƫxposeerd, wat betekent dat de hoeveelheid tijd die het duurt bloedstolling vermindert. Je moet geen gebruik maken van gember als u bloedingsstoornissen. Gebruiken op hetzelfde moment als bloedverdunnende medicatie kan het risico op bloeden en blauwe plekken verhogen. Het centrum merkt een case studie waarin een oudere vrouwen met behulp van antistollingsmiddel medicijnen op lange termijn gelijktijdig met gember supplementen ervaren spontane bloedneus en een verhoogde INR, een meting aangeeft bloedstolling tijd. Haar toestand gestabiliseerd nadat ze gestopt met gember. Je moet gember gebruik ten minste enkele dagen voor een geplande operatie te staken; Raadpleeg uw arts voor een bepaald tijdsbestek. Als je merkt dat je geconfronteerd wordt met een ongeplande operatie, moet u de medische staf die je hebt met behulp van gember te waarschuwen.

Andere Overwegingen

Niet gebruiken gember als je galstenen hebt. Zij heeft aangetoond bloedsuikerspiegel verlagende eigenschappen, en het gebruik van gember tegelijkertijd als insuline of andere geneesmiddelen voor de bloedglucose verlagen kan hypoglykemie.

Dosering bij kinderen en volwassenen

Heeft gember niet aan kinderen jonger dan 2 jaar; overleggen met uw kinderarts voor een goed gebruik bij kinderen. De Universiteit van Maryland Medical Center adviseert om kinderen ongeveer een derde van de dosering voor volwassenen. Het waarschuwt volwassenen tegen het nemen van meer dan 4000 mg per dag.