Calorieën in Bacardi en Diet Coke

Calorieën in Bacardi en Diet Coke

Een rum en Coke is een cocktail bekend bij bijna elke barman. De calorische waarden zullen worden genomen van ongeveer 4,5 oz. Coca-Cola Dieet en 1,5 oz. - De standaard shotvolume - van Bacardi Rum. Gewoonlijk worden cocktails geserveerd in een 10 oz. tumbler, tweederde is gevuld met ijs. Vergeet niet om altijd verantwoord te drinken.

Calorieën in Coke

In 4,5 oz. Coca-Cola dieet, zijn er nul calorieën. Er zijn extra chemische additieven voor frisdrank en caffeine nog steeds aanwezig.

Calorieën in Bacardi Rum

In 1.5 oz. Bacardi Superior Rum zijn er 97,5 lege calorieën van alcohol. Calorieën uit alcohol worden geabsorbeerd en een klein deel worden omgezet in vet, terwijl de rest wordt omgezet in acetaat die het lichaam remt van het verbranden van vet. Dus dit veroorzaakt meer vet wordt opgeslagen terwijl acetaat in de bloedbaan.

Samenbrengen

Het hebben van 4,5 oz. van Diet Coke en 1,5 oz. Bacardi Superior Rum zal handhaven een totale calorie-inname van 97,5 calorieën, aangezien alleen de rum wordt geteld. In vergelijking met 4,5 oz. Coca-Cola Classic en 1,5 oz. Bacardi Superior Rum, zou u een totaal van 150 calorieën per drankje consumeren; Dat is 7,5 procent van de standaard 2000 calorieën per dag dieet in slechts een drankje. Het drinken van een cocktail met Coca-Cola Classic is ongeveer gelijk in calorieën als het drinken van een heel blikje Coca-Cola Classic alleen, dat is 140 calorieën.

overwegingen

Als u genieten van een rum en cola en willen niet om de smaak te offeren, substituut Diet Coke met Coke Zero; de smaak is meer vergelijkbaar met Coke Classic. Coke Zero en Diet Coke hebben beide nul calorieën.