Intrekking Effecten van Phentermine

Intrekking Effecten van Phentermine


Phentermine is een drug die wordt geleverd in zowel de tablet en capsule vorm om patiënten te helpen gewicht te verliezen. Artsen schrijven phentermine samen met een dieet calorie-arm en uit te oefenen om mensen die moeite het verliezen van gewicht met een dieet en lichaamsbeweging alleen hebben te helpen. Het wordt ook voorgeschreven voor patiënten die een verhoogd medisch risico vanwege hun gewicht en hebben sterkere suppressants. Vanwege deze verhoogde sterkte, bestaat de mogelijkheid van ontwenningsverschijnselen bij toepassing gestopt.

Geschiedenis

Phentermine werd geïntroduceerd in 1959 als een drug te helpen onderdrukken eetlust. In 1990, werd phentermine gecombineerd met een ander geneesmiddel, fenfluramine, Fen-Phen, die werd gebracht als een anti-obesitas geneesmiddel geworden. De gecombineerde Fen-Phen en een van zijn wortel verbindingen, fenfluramine, werden verwijderd uit de markt wanneer het gebruik werd gevonden om de kleppen in het hart beschadigen. Phentermine niet verwijderd uit de markt en is nog in gebruik in de Verenigde Staten en wereldwijd.

Hoe het werkt

In eenvoudige termen, phentermine werkt door het maken van gebruikers denken dat ze minder honger. Het medicijn werkt door het verhogen van de bloeddruk aan het zenuwstelsel en de hypothalamus te stimuleren tot het vrijgeven van neurotransmitters die de eetlust te verminderen. Het werkt ook buiten de hersenen adrenaline vetcellen te breken opgeslagen vet in het lichaam vrijkomen.

ontwenningsverschijnselen

Fentermine is bekend dat ontwenningsverschijnselen veroorzaken, vooral bij gebruik in hoge doses gedurende een langere tijd. In de meeste gevallen zijn deze effecten in de vorm van depressie of ernstige vermoeidheid en plotseling optreden wanneer de medicatie wordt gestopt. In zeldzame gevallen kan verslaving vormen en leiden tot zelfmedicatie en steeds grotere doses. Patiënten die het gevoel van de drug is niet meer werkt of bezorgd zijn ze verslaafd krijgen de opdracht om het gebruik van het geneesmiddel onmiddellijk te stoppen en spreken met een medische professional.

waarschuwingen

Men moet niet phentermine te nemen als ze een allergie voor alle onderdelen in de drug, een hoge bloeddruk, een overactieve schildklier, hart-en vaatziekten, glaucoom of zwanger bent of borstvoeding geeft. Phentermine mag niet worden ingenomen met een ander dieet drug, kruiden-supplement of maagzuurremmer product. Gebruikers moeten ook voorzichtig te zijn bij het rijden, het bedienen van machines of iets gevaarlijk dat extra concentratie nodig vanwege het risico van het stimulerende karakter van het geneesmiddel te verbergen overmatige vermoeidheid te doen.

Conclusie

Door de kracht fentermine, is het mogelijk om door ontwenningsverschijnselen als deze regelmatig wordt gebruikt en vervolgens gestopt plotseling. Artsen kunnen lager en lager doseringen voorschrijven om langzaam te ontwennen gebruikers van de drug te helpen deze dreiging te verminderen.