Wormwood & Hypertensie

Alsem, ook bekend als alsemabsint, een kruid gebruikt voor vele medicinale doeleinden, waaronder hypertensie. Alsem is gebruikt voor eeuwen in oude culturen. In Egypte, alsem gebruik dateert voor zover 1600 voor Christus, volgens Golden Harvest Organics.

Identificatie

Alsem wordt zowel gebruikt als een tonic en een zalf. Naast een hoge bloeddruk, wordt alsem ook gebruikt om de fantasie te stimuleren, te verhogen libido en vecht spijsverteringsstoornissen.

Betekenis

Hypertensie, ook bekend als hoge bloeddruk, is een ernstige aandoening die de kans op een beroerte of hartaanval verhoogt volgens de Mayo Clinic. Werken met uw arts om uw bloeddruk te verlagen is belangrijk, maar de effectiviteit van alsem op hypertensie is niet volledig bekend.

Waarschuwing

Grote hoeveelheden van alsem kan ernstige bijwerkingen hebben. Alsem bevat een chemische stof genaamd thujon, die toevallen, afbraak van spierweefsel en tal van andere problemen kunnen veroorzaken als ze in grote doses.

interacties

Mensen die medicijnen om aanvallen te voorkomen mag niet alsem te nemen, zoals het gewoonlijk een wisselwerking met deze geneesmiddelen.

types

Alsem kan worden gemaakt in een olie. De olie wordt ofwel ingenomen of ingewreven in de huid, volgens WebMD.