Wat te doen als u Werp op een anticonceptiepil

Wat te doen als u Werp op een anticonceptiepil

De anticonceptiepil, of orale anticonceptiva, zijn een gemakkelijke en effectieve methode om zwangerschap te voorkomen. De pillen worden genomen op een schema om de effectiviteit te maximaliseren. De pil moet worden genomen op hetzelfde tijdstip elke dag. De pil duurt ongeveer 30 minuten te worden opgenomen in de bloedbaan. Als een vrouw braakt voordat deze tijd is verstreken, kan het nodig zijn dat ze voorzorgsmaatregelen om zwangerschap te voorkomen en ook om te zorgen voor de pil is niet waardoor de braken.

Stap 1

Raadpleeg een arts na braken een anticonceptiepil. Er is een kans dat de ingrediënten van de pil zijn te hard op de maag of dat het niveau van de hormonen is ook irritant. Als het braken door iets anders, zoals voedselvergiftiging of bacteriële infectie, kan de pil worden voortgezet.

Stap 2

Neem een ​​andere actieve pil zodra het braken is afgenomen of overslaan van die dag pil. Een medische zorgverlener kan advies geven over de vraag of het geschikt is om een ​​pil te slaan en onderhouden van de gewone pil routine. Indien braken weer optreedt, contact opnemen met een arts en stoppen met de pil.

Stap 3

Gebruik een back-up anticonceptie werkwijze, zoals een condoom of spermicide. De gemiste pil zal de hormoonspiegels die beschermen tegen zwangerschap te verstoren, volgens het Amerikaanse Congres van Verloskundigen en Gynaecologen. Dit back-up methode worden voortgezet voor de rest van de maand.

stap 4

Neem twee pillen de volgende dag als een medische zorg professional heeft geadviseerd om de behandeling van de braakte pil als een gemiste pil. Mis deze tweede pil niet als een make-up pil werd genomen op de dag van braken. In een situatie waarin een vrouw miste de pil, zou ze een pil te nemen zodra ze zich herinnerde en neem dan de regelmatig geplande pil op het normale tijdstip. Het is veilig om twee pillen op één dag te maken voor de verdreven pil.

Vrouwen die progestageen-only, of mini-pil, moet geboortebeperking niet twee pillen op één dag, volgens FamilyDoctor.org. In plaats daarvan moet de vrouw een back-up methode te gebruiken totdat de volgende menstruatie eindigt.

Tips

  • Sommige milde spotting kunnen optreden als gevolg van een gemiste pil.