Hoe te gebruiken Benadryl met kinderen met allergieën

Als uw kind allergieën, is er een goede kans dat uw arts Benadryl heeft voorgesteld om de symptomen te verlichten. Weten hoe en wanneer Benadryl te gebruiken is het belangrijk om het even welke ouder van een kind met een allergie.

instructies

1 Denk aan het geven van uw kind wat te eten of een glas melk voor het toedienen van Benadryl. Hoewel dit niet vereist is, kan als bijwerking maagklachten voorkomen.

2 Als uw kind kan niet gemakkelijk tabletten of capsules met water doorslikken, overwegen gebruik te maken van de vloeibare vorm van Benadryl of de snel oplossende tabletten of strips. Om de snel oplossende tabletten of strips gebruiken, gewoon leg ze op het puntje van de tong van uw kind, totdat ze volledig zijn opgelost. moedigen dan is uw kind te slikken, of geef uw kind een kopje water te wassen.

3 Dien de dosering van Benadryl op het etiket vermeld, op basis van de leeftijd van uw kind.

Hints

  • Meet de vloeibare dosering van een inrichting specifiek voor het meten van de geneeskunde, in plaats van een huishouden theelepel. Zorg er ook voor dat u de fles goed schudden vóór elke dosis. Dit zal ervoor zorgen dat uw kind krijgt de juiste dosering van de geneeskunde.
  • Om uw kind te helpen slapen, ondanks haar allergieën, geef uw kind Benadryl ongeveer 30 minuten voor het slapen gaan.
  • Bel uw arts als u vragen hebt over de vraag of Benadryl zal werken voor uw kind. Dit geldt ook voor vragen over de bestaande medische toestand van uw kind of allergische reacties op medicijnen.
  • Bel uw arts als de Benadryl niet de symptomen van uw kind ontslaat, of als het maakt de symptomen erger. Ook bellen als uw kind moeilijk om te slapen over een periode van meer dan twee weken heeft gehad.