Hoe naar Hip Fat for Women Lose

Hoe naar Hip Fat for Women Lose

Een peervormig lichaam wordt gekenmerkt door een teveel aan vet in de heupen, billen en dijen. Hoewel sommige mensen hebben dit lichaamsvorm, is het vaker voor bij vrouwen. Door het elimineren van heup vet, zul je ook afslanken je kont en dijen vet standaard. Om deze mooie resultaten te bereiken, focus op oefening, alsmede een betere eetgewoonten. Het belangrijkste ding om rekening te houden is dat je niet vet te verminderen in slechts één plek.

Stap 1

Hoe naar Hip Fat for Women Lose

Volg een dieet calorie-arm. Begin met het bijhouden van uw inname voor een volledige dag. Verminder dit bedrag met 500 tot 1.000 calorieën. Dit zal leiden tot ongeveer 1 tot 2 pond van gewichtsverlies door je lichaam als een geheel.

Stap 2

Hoe naar Hip Fat for Women Lose

Vul op low-energy-density voedingsmiddelen, zoals fruit, groenten, mager vlees en vetarme zuivelproducten. De hoeveelheid calorieën een levensmiddel per gegeven volume heet energiedichtheid. Door steken met een lage-energie-dichtheid van voedsel, zult u uw calorieën naar beneden en uw eetlust onder controle te houden.

Stap 3

Hoe naar Hip Fat for Women Lose

Eet ontbijt elke dag. Volgens de American Council on Exercise, de tijd neemt om te ontbijten zal ertoe leiden dat u gezonder voedsel keuzes te maken en te voorkomen dat u steeds honger later op de dag. Fix jezelf een omelet met gehakte groenten en volkoren brood, of iets snel als een kopje yoghurt met bessen gemengd in hebben.

stap 4

Hoe naar Hip Fat for Women Lose

Besteed tijd om cardiovasculaire training. Cardio verbrandt calorieën en vermindert vet op de heupen en de rest van het lichaam. Kies een type dat u geniet, zoals hardlopen, indoor cycling, elliptische training, roeien, traplopen of stevig wandelen. Doel voor 60 tot 90 minuten cardio en uit te werken vier of vijf dagen per week voor de beste gewichtsverlies resultaten. Als je 700 calorieën te verbranden op de vijf wekelijkse trainingen, zal u een extra pond gewichtsverlies bij te dragen.

stap 5

Hoe naar Hip Fat for Women Lose

Voer gewicht oefeningen voor je heupen om spieren op te bouwen en te verbeteren definitie. Het toevoegen van spier zal ook verhogen je stofwisseling, waardoor je meer calorieën te verbranden tijdens het rusten. Doe oefeningen zoals lunges, side stepups, gezet heupabductie en liegen heupabductie. Om de liggende heupabductie liggen aan uw rechterhand te voeren met je heupen gestapeld. Til je bovenste been in de lucht zo hoog mogelijk, zakken en herhaal. Doel voor 4-5 sets van 10-12 herhalingen.

Tips

  • meer activiteit toe te voegen aan je dagelijkse routine is een goede strategie om uw calorie-uitgaven te stimuleren en te bevorderen sneller hip vet verlies. Bijvoorbeeld, deelnemen aan een plaatselijke tennisclub league of doe een aantal andere recreatieve sport die je leuk vindt. Neem stroom loopt tijdens je lunchpauze op het werk, en altijd gebruik maken van de trap in plaats van liften en roltrappen.