Tekenen van Hyperactivity

Hyperactiviteit is een normaal verschijnsel voor kinderen onder de leeftijd van drie. Hoewel de toestand van nature afneemt met de leeftijd, voor sommige kinderen, hyperactiviteit gaat niet weg. Het kennen van de borden kan helpen kinderen krijgen de juiste behandeling. Gelukkig zijn de tekenen van hyperactiviteit zijn zeer specifiek en gemakkelijk te herkennen.

types

Er zijn drie belangrijke tekenen van hyperactiviteit. Deze borden zijn overmatige activiteit, impulsief gedrag en gebrek aan aandacht. Hyperactiviteit omvat meestal alle drie de borden.

overmatige activiteit

Hyperactiviteit leidt tot een constante beweging. Hyperactieve mensen die eruit zien alsof ze stuiteren van de ene plaats naar de volgende. Friemelen en tollen als stilzitten is een noodzaak, maar ook uit te spreken voor zijn beurt en onderbreken zijn allemaal symptomen van hyperactiviteit. Deze beweging is boven en buiten wat normaal is voor de leeftijd en het ontwikkelingsniveau van een kind is. Vaak hyperactiviteit veroorzaakt problemen met elke taak die noodzaakt een verblijf in een plek.

Impulsiviteit

Impulsiviteit vermindert het vermogen om na te denken alvorens te handelen. Dit leidt tot slechte beslissingen en slechte probleemoplossende vaardigheden. Dit facet van hyperactiviteit leidt tot problemen wanneer het proberen om vrienden te maken of te houden hen. Na de kindertijd, dit leidt tot slechte beheer van geld.

Gebrek aan aandacht

Slechte organisatie, aandacht en geheugen zijn allemaal tekenen van onoplettendheid. Onoplettendheid presenteert een onvermogen begint of eindigt een taak. Tijdrovend of monotone taken zijn vooral moeilijk met onoplettendheid. Voor jongere mensen, veroorzaakt dit huiswerk problemen. Volwassenen met onoplettendheid kan zien hun werk te lijden.

overwegingen

Hyperactiviteit heeft vele oorzaken. Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) is een van de meest bekende oorzaken van hyperactiviteit bij kinderen. Andere oorzaken zijn cafeïne of stimulerende-inname en de inname problemen of ondervoeding.

Behandeling

De behandeling is afhankelijk van de oorzaak van hyperactiviteit. Een overleg met een voedingsdeskundige kunnen helpen met voedingsproblemen. Eliminatie van stimulerende middelen is mogelijk als ze de dader. Medicatie of therapie kan het antwoord als de hyperactiviteit het gevolg van een medisch probleem.

Waarschuwing

Enkele voorwaarden hebben dezelfde symptomen van hyperactiviteit. Aandoeningen, zoals autisme, gedragsproblemen, depressie en angst, maken kinderen lijken hyperactief. Als iemand hyperactieve weergegeven, is het belangrijk om een ​​arts die gespecialiseerd is in hyperactiviteit voor een juiste diagnose te raadplegen. De arts kan zijn dat een aantal tests uit te sluiten andere problemen voor het vaststellen van de oorzaak van het hyperactiviteit.