Hoe de Clearblue Fertility Monitor gebruiken

De Clearblue Gemakkelijk Fertility Monitor is een huis ovulatietest die u kunt gebruiken om te identificeren tot zes dagen van de vruchtbaarheid tijdens de menstruele cyclus. Het werkt door het monitoren van twee hormonen, oestrogeen en het luteïniserend hormoon (LH), die kan worden gebruikt om uw vruchtbaarheid te meten. U kunt beginnen met de Clearblue Gemakkelijk Fertility Monitor op de eerste dag van je menstruele cyclus.

instructies

1 Verwijder het batterijklepje aan de achterkant van de Fertility Monitor. Plaats vier AAA-batterijen, met behulp van de afbeelding in het batterijcompartiment om u te begeleiden. Vervang het batterijdeksel als u klaar bent. Druk op de witte knop in de linkerbovenhoek van de monitor om het aan en uit te schakelen.

2 Zet de monitor op de eerste dag van je menstruele cyclus. Druk op de "M" knop stevig vast en laat hem los als een "m" en "1" op het scherm verschijnen. Dit zal ook uw testen raam, die zes uur overspant. Bijvoorbeeld, als u de "M" knop ingesteld op 3:00, zal uw testen raam tussen de uren van 12:00 en 18:00

3 Voer een test op de door de monitor dagen. Verwijder een test-stick uit de verpakking en houd hem bij de top, wijst de bemonstering einde in uw urinestraal drie seconden.

4 Verwijder de dop van handvat van de test-stick en plaats deze op het natte bemonstering einde.

5 Zet de monitor aan en wacht tot het rode licht gedoofd is. Plaats de test-stick in de sleuf aan de linkerkant van het scherm en druk naar beneden totdat deze vastklikt. De "Test Stick" symbool knippert gedurende vijf minuten, terwijl de monitor verwerkt de resultaten.

6 Verwijder de test-stick als de monitor geeft aan dat het klaar is met lezen. Je vruchtbaarheid status wordt weergegeven op de linkerkant van het display met een balk die lage vruchtbaarheid, twee bars met vermelding van hoge vruchtbaarheid, en drie bars aangeeft piek vruchtbaarheid.

Hints

  • Zet de Fertility Monitor elke dag binnen de tijd die u als uw testen venster in te stellen. Het zal een icoon "Test Stick" op de dagen dat een test nodig is te geven.
  • Het is belangrijk om een ​​test uit te voeren zodra de monitor aangeeft dat noodzakelijk is.
  • Reset de Clearblue Gemakkelijk Fertility Monitor op de eerste dag van je menstruele cyclus elke maand, volgens de instructies in stap 2.
  • Je zal meer kans om zwanger te raken als je geslachtsgemeenschap op aangeduid als hoge of piek vruchtbaarheid dagen.