How Are Rip Tides Gevaarlijk in Hurricanes?

De Verenigde Staten Lifesaving Association schat ongeveer 100 Amerikanen sterven jaarlijks nadat hij uit geveegd naar zee door rip getijden en orkanen honderden mijlen afstand van de kust kan rip getijden creëren. Rip getijden zijn meestal slechts 100 voet breed op de meeste, maar ze kunnen honderden meters stromen in de oceaan. Rip tij stromingen zijn te machtig voor zelfs de sterkste zwemmers om te overwinnen, maar veel paniek toen gevangen in de huidige, zich uitputten en verdrinken na het proberen te zwemmen tegen de stroom naar de wal.

Hoe Hurricanes Maak Rip Tides

Rip tij formatie is vaak het eerste teken dat een orkaan is te wijten aan landingsplaats te maken. sterke wind Hurricanes 'maak een stormvloed die steeds grote golven stuwt tegen de kustlijn en deze golven te bewegen het sediment langs de zeebodem in de richting van de wal naar een zandbank te creëren. Uiteindelijk, de waterdruk uit de surge slaat een gat in de zandbank, het creëren van een kanaal dat de deinende golven doorstromen. De resulterende stroom van die stroom creëert de rip tij.

Gevaren van Rip Tides

Rip getijden zijn aanwezig, lang voordat hun ouders orkaan aan land, zelfs in heldere, zonnige omstandigheden, en ze kunnen kracht en snelheid te krijgen zonder waarschuwing. Hoe hoger de golven bij een rip tij kan een bader in ondiep water knock off haar voeten, waardoor het gemakkelijk voor de huidige om haar uit te slepen naar de zee. Zodra de orkaan land bereikt, kan de resulterende rip getijden stranden eroderen en ondermijnen de fundamenten van gebouwen en wegen langs de kust.

Het identificeren van een Rip Tide

Als je niet een frequente beach-ganger, zal de tekenen van een rip tij niet voor de hand te zijn, maar ze vertrekken visuele aanwijzingen. Een stroom van kolkende water stroomt door de branding is een waarschuwing, en je kan ook merken de daaruit voortvloeiende verstoring van het patroon van de golven tegen de kust. Een stroom van zeeschuim en puin stromen naar de zee wijst op de aanwezigheid van een rip getij en het water binnen een rip tij heeft een duidelijk andere kleur dan die van het omringende water.

Het overleven van een Rip Tide

Als je voorspellingen van sterke stormen hebt gehoord of spot rode vlaggen vliegen op uw strand, ga niet zwemmen, maakt niet uit hoe mild het weer lijkt. Als je gevangen in een rip tij, niet proberen om de huidige bestrijden door direct te zwemmen naar de wal. Schreeuwen en aandacht krijgen van een leven bewaker indien mogelijk. Swim parallel aan het strand --- u zult niet aan zware weerstand en je zult slechts 100 voet om te zwemmen op de meest voordat u vrij van de huidige bent. Zodra je uit de rip tij, zwemmen er van af in een hoek, op weg terug naar de kust.