Bedrag van Levensmiddelen je moet eten tijdens de zwangerschap

Bedrag van Levensmiddelen je moet eten tijdens de zwangerschap

Zwangerschap vereist dat u in extra voedsel, zodat je baby kan groeien en ontwikkelen. Het kiezen van de juiste voeding zal je kleintje de beste start te geven en zal je energiek en gezond tijdens de zwangerschap te houden. Aandacht voor hoeveel voedsel je eet uit elke voedselgroep zal ervoor zorgen dat u een goed uitgebalanceerd dieet dat u en uw baby voorziet van alle voedingsstoffen die u elke behoefte eten. Eten genoeg, maar niet te veel, zal je gezond te houden tijdens de zwangerschap als na je levert.

Groenten en Fruit Groepen

Groenten en fruit behoren tot de meest voedzame voedingsmiddelen die u kunt eten tijdens de zwangerschap, omdat zij leveren zo veel voedingsstoffen die je groeiende baby nodig heeft. Je zal ongeveer 300 extra calorieën per dag door uw zwangerschap en groenten en fruit kunt u heel wat te eten omdat ze laag in calorieën nodig hebben. Je moet streven naar minstens vijf, 02/01-cup porties fruit en groenten per dag te eten, maar een extra twee of drie porties zijn weinig calorieën manieren om voeding toe te voegen aan uw dieet.

Melk en zuivelproducten Group

Uw groeiende kleintje heeft veel calcium voor gezonde botten en tanden vorming en zuivel zijn de beste manier om calcium toe te voegen aan uw dieet. Het kiezen van vetarme zuivelproducten zal uw inname van calcium te verhogen zonder toevoeging van te veel extra verzadigd vet aan uw dieet. Je moet tussen 1000 en 1300 mg calcium tijdens de zwangerschap, volgens "The Harvard Medical School Guide to gezond eten tijdens de zwangerschap." Eet 3-4 porties melk, kaas of yoghurt om dit doel te bereiken. Een portie is gelijk aan 1 kopje melk, 1 oz. kaas of een doos van yoghurt.

Vlees en Protein Group

Je moet voldoende hoeveelheden eiwitten consumeren tijdens de zwangerschap, omdat zij verantwoordelijk is voor de groei van de weefsels van uw baby. Vlees en bonen zijn opmerkelijke bronnen van eiwitten en moet worden geconsumeerd op een dagelijkse basis om de gezonde ontwikkeling van uw baby aan te moedigen. Je hebt ongeveer 70 g eiwit per dag, wat betekent dat je nodig hebt om te eten tussen de drie en vier, 3-oz. porties van mager rundvlees, varkensvlees, wit vlees kip of kalkoen, vis of om dit doel te bereiken. Beans leveren eiwit zo goed en een portie is gelijk aan 1/2 kop.

Grains Group

Voedingsmiddelen uit het graan groep, zoals brood, granen, rijst en pasta, moet worden opgenomen in uw gezonde zwangerschap dieet. Deze voedingsmiddelen, vooral volkoren variëteiten, het verhogen van uw inname van vezels tijdens de zwangerschap. Veel vezels zal houden van steeds verstopt en zal ook regelen uw bloedsuikerspiegel. Een portie geldt als een sneetje brood, of 1/2 kop van graan, rijst of pasta. Je moet tussen de zes en 11 porties per dag om uw gezondheid te ondersteunen, alsmede de gezondheid van uw baby.