Hoe maak je een kind calorie behoeften Bereken

De voedselbehoefte van uw nieuwe baby kan verwarrend en stressvol voor een nieuwe moeder te zijn. Meestal, baby's weten wat ze nodig hebben en wanneer, maar dat betekent niet altijd moeders zorgen te maken over de gezondheid van hun kind. Weten wanneer een baby krijgt genoeg moedermelk of formule is een gemeenschappelijk belang. Zuigelingen tot de leeftijd van één jaar hebben een relatief hoge calorie behoefte. Hun behoeften zal variëren gedurende het jaar, afhankelijk van hoe actief ze zijn en als ze gaan door een groeispurt. De meeste kinderen moet 90 tot 120 calorieën per kilogram lichaamsgewicht per dag. Er is een formule die u kunt gebruiken om calorie-behoeften van uw kind te berekenen.

instructies

1 Zet het kind lichaamsgewicht van pond tot kilogram. De formule hiervoor is ponden gedeeld door 2,2 gelijk gewicht van het kind in kilogrammen.

2 Vermenigvuldig hun gewicht in kg door hun gamma van de energiebehoeften. De formule is het gewicht in kg tijden 90 of 120 aan hun dagelijkse calorie behoeften (kg x 90 of 120 = calorieën per dag) te evenaren.

3 In dit voorbeeld als een sjabloon voor de formule. Als een drie maanden oude weegt 10 pond, moet hij ongeveer 409-545 calorieën per dag om gezond te blijven. De formule is (10 / 2,2) x 90 = 409 en (10 / 2,2) x 120 = 545.

Hints

  • Zuigelingen moeten worden gevoed als ze honger hebben en niet over een dieet, tenzij uw kinderarts nauwkeurige instructies anders heeft gegeven.