Hoe schoon te maken Hair Clippers Met Witte gedistilleerde azijn

Hoe schoon te maken Hair Clippers Met Witte gedistilleerde azijn

Witte azijn is een zure oplossing gecreëerd door het proces van fermentatie. De zuurgraad van azijn maakt het een natuurlijke reiniging product dat schimmels en bacteriën te bestrijden. Witte azijn heeft als bijkomend voordeel dat toxisch en veilig voor gebruik rond huisdieren en kleine kinderen.

Bij het schoonmaken van uw huis tondeuses, moet u een ontsmettingsmiddel dat vuil en puin evenals kill micro-organismen te verwijderen gebruiken. Witte azijn is een goedkope en gemakkelijk toegankelijke optie.

Stap 1

Haal de stekker van de clipper uit het stopcontact of verwijder de batterijen.

Stap 2

Dump haar uit de clipper over een verspilling kan. Bump de tondeuse aan de rand van de houder meerdere malen kloppen haar die kunnen worden ingebed in de bladen en vasthouden aan het oppervlak. Open elke compartimenten in de clipper ontworpen om haar te vangen.

Stap 3

Vul een container met gedistilleerd witte azijn. Verwijder alle accessoires uit de clipper, zoals messen of folies. Plaats de verwijderbare onderdelen in de azijn en hen in staat stellen om te genieten.

stap 4

Leg een schone doek over de opening van de witte azijn fles. Tip de fles en laat een aantal van de azijn aan op de doek te verzadigen. Wrijf de buitenkant en de oppervlakten van de clipper met de natte doek. Spoel de doek indien nodig met stromend water en voeg meer azijn. Veeg alle open gebieden met de doek om de dekking van de tondeuse schoon te maken.

stap 5

Verwijder de accessoires uit de azijn nadat waardoor ze om te genieten gedurende 30 minuten. Spoel de stukken onder stromend water om de azijn te verwijderen. Leg ze op een schone handdoek aan de lucht drogen. Bewaar de accessoires met de tondeuse na de stukken goed drogen. Do natte onderdelen niet op te slaan.

waarschuwingen

  • Witte azijn kan niet een passende oplossing voor het reinigen van commercieel gebruikte tondeuses zijn. Volg de richtlijnen voor het steriliseren salon producten. De meeste commerciële agenten zullen worden verplicht om een ​​sterkere, antibacterieel product te gebruiken.
  • Lees de schoonmaak instructies die bij uw tondeuse voor gebruik.

Wat je nodig hebt

  • prullenbak
  • Kleding
  • houder
  • droge handdoek