Bericht symptomen van de menopauze

Tijdens en na de menopauze, kunnen veranderingen in de niveaus van hormonen in je lichaam ongemakkelijk en afleidend gevolgen voor de gezondheid veroorzaken. Symptomen van de menopauze kan duren voor meerdere jaren, en kan negatieve gevolgen voor je geestelijke en lichamelijke gezondheid, hoewel behandelingen zoals hormoontherapie deze symptomen kan verminderen. Volgens de National Library of Medicine en de Mayo Clinic, kunnen vrouwen na de menopauze symptomen zoals veranderingen van de huid en seksuele disfunctie ervaren.

Droge huid

U kunt meer jeuk, droogheid en schilfering van uw huid na de menopauze als gevolg van de lage niveaus van hormonen in je lichaam opmerken.

Haaruitval

Tijdens en na de menopauze, kunt u dunner worden van je haar en haaruitval merkt op je hoofdhuid, armen, benen en wenkbrauwen.

mentale veranderingen

U kunt meer prikkelbaarheid, mentale vermoeidheid en afleiding te ervaren terwijl het doen van huishoudelijke taken of werken op uw plaats van tewerkstelling.

Slaapproblemen

Na de menopauze, kunt u beginnen te moeilijk in slaap vallen of door te slapen (insomnia), evenals storingen ervaren in je slaap dat je vertrekken gevoel unrested.

vaginale droogheid

Na de menopauze, je lichaam verliest zijn vermogen om op natuurlijke wijze te smeren de vagina voor en tijdens de geslachtsgemeenschap, wat kan leiden tot pijnlijke seks.

verminderde Tevredenheid

Misschien een afname wens of bevrediging ervaren met seks na de menopauze, door afname van hormonen die orgasme moeilijker te bereiken.