Hoe schoon te maken en witter uw kunstgebit Fast

Weten hoe te reinigen en witter uw kunstgebit snel zal u helpen om meer vertrouwen in uw glimlach. Mijn vader vertelde me dat de beste manier om schoon te maken en witter gebit. Hij moet weten, hij heeft jarenlange ervaring reinigen en whitening zijn kunstgebit had.

instructies

1 Scrub kunstgebit met een tandenborstel, water en soda. Hij verwijdert eerst zijn kunstgebit en maakt gebruik van een zachte tandenborstel om vuil te verwijderen van de prothesen. Hij runt de tandenborstel onder water voordat dompelen in een container van zuiveringszout.

Hij gebruikt dan is deze mengsels aan zijn gebit te schrobben. De zachte borstelkop beschermt de prothesen. Baking soda verwijdert vuil en vlekken van de prothesen. Baking soda is een zacht reinigingsmiddel dat geen krassen of beschadigingen kunstgebit.

Hij spoelt vervolgens de baking soda uit het gebit grondig voordat u doorgaat met stap twee.

2 Weken kunstgebit in 3% waterstofperoxide en water mengsel. Mijn vader vult dan een glazen kom met een mengsel van half water en half huishouden 3% waterstofperoxide. Waterstofperoxide is veilig te gebruiken in uw mond en thuis in kleine hoeveelheden voor een korte periode van tijd.

Hij plaatst het kunstgebit in de kom, om ervoor te zorgen dat het kunstgebit volledig worden gedekt door het mengsel.

Hij laat de prothese gedurende de nacht of gedurende ten minste een half uur weken in het waterstofperoxide mengsel.

Als de prothesen soaking klaar zijn, haalt hij ze uit het mengsel en giet dit in de afvoer. Hij spoelt vervolgens de prothesen grondig onder stromend water.

Weten hoe te reinigen en witter uw kunstgebit snel zal u helpen om een ​​glimlach net zo wit als mijn vader te hebben.

3 Geniet kunstgebit in een water en bleekmiddel mengsel als vlekken blijven bestaan. Mijn vader zou dan deel uitmaken van een mengsel van 1/3 kopje bleekwater en 2/3 dl water in een glazen kom als zijn kunstgebit had hardnekkige vlekken op hen.

Hij zou zijn kunstgebit te plaatsen in het bleekmiddel en water mengsel en laat het 's nachts of gedurende ten minste 1/2 uur laten weken. De bleekwater zou bijna garanderen dat alle vlekken op zijn kunstgebit zou worden verwijderd.

Hij zou verwijder vervolgens het kunstgebit uit het mengsel en spoel ze onder stromend water gedurende ten minste drie minuten.

Hij zou dan stak zijn kunstgebit terug in zijn mond en geniet van een heldere witte glimlach.

Weten hoe te reinigen en witter uw kunstgebit snel zal u helpen geld te besparen op dure prothese schoonmakers en witmakers.