Gang activiteit bij kinderen van gescheiden ouders

Gang activiteit bij kinderen van gescheiden ouders

Bendes bieden kinderen iets dat hun gescheiden ouders van hen hebben genomen. Volgens Jeugd Family Institute, de snelheid van de echtscheiding in de Verenigde Staten is ongeveer 50 procent. Volgens Michael Carlie, een specialist in de sociale psychologie, is er een positieve relatie tussen echtscheidingen en bende activiteit in de samenleving. Dit betekent niet dat de bendes alleen kinderen van gescheiden ouders bestaan, maar blijkbaar, echtscheiding is een belangrijke risicofactor voor bende betrokkenheid bij kinderen.

Liefde in een nieuwe familie

Wanneer een ouder afwezig is, vooral wanneer hij loopt de familie, de definitie van onvoorwaardelijke liefde, dat is een kenmerk van de familie structuur verandert er voor het kind. Gangs, aan de andere kant, geven "onvoorwaardelijke liefde", omdat de leden zweren nooit meer te vertrekken, ondanks martelingen en geweld dat ze worden gedwongen om te verduren. Gangs geven kinderen een gevoel van familie waar leden liefde en bescherming voor elkaar door middel van verschillende eden en beloften die de groep bij elkaar te binden. Sommige ouders contact met hun kinderen tijdens de scheiding strijd verliezen ook, zodat de kinderen gaan zonder zorg en liefde. Bendes bieden schijnbaar wederzijdse steun en voorwaardelijke liefde, zolang men verbergt de criminele identiteit van de andere.

Kwetsbaarheid

Als kinderen worden gescheiden van een van hun ouders door middel van scheiding, is er storing in het ondersteunende netwerk van het huis. Daarom voelen ze verwaarloosd en vervreemd en zijn wanhopig op zoek naar vermiste liefde te vinden. Dit drijft kinderen om bendes, waar ze het gevoel hebben dat er voldoende liefde en steun die ontbreekt thuis. Bovendien, echtscheiding bloot kinderen naar een vorm van onzekerheid, omdat naar hun mening hun wereld is gebouwd op drijfzand. De traumatiserende gevoel ontstaat wanneer de ouders te laten zien onvolwassen, onbezonnen en gewelddadig gedrag tegenover elkaar, en zo kinderen zullen hun ouders niet vertrouwen, zelfs in de volgende huwelijk, als het gebeurt. Kinderen wenden tot bendes voor de stabiliteit en veiligheid, in het geval dat de ouder zal weer vertrekken.

Rolmodellen

Ouders zijn de rolmodellen van kinderen en moeten positieve waarden bijbrengen in hen. Kinderen hebben behoefte aan begeleiding van beide ouders, met name hun vader. De meeste kinderen van gescheiden ouders wonen gescheiden van hun vaders, dus de meeste mannelijke kinderen geen rolmodel na te nemen of waarden leren van hebben. Bendes hebben leiders dat kinderen in te wijden in de activiteit en geven instructie op de volgende strafbare doelwit of de exploitatie. Deze cijfers zijn een grote bewondering door kinderen die niet gezagsdragers in de huizen hebben. Immers, een scheiding aan sommige kinderen is een vorm van falen op de zijkant op de ouders, dus moeten ze een vervanging binnen de bendes te vinden om constant leiding geven zonder mislukking.

verbaliseren Feelings

Tussen de 14 en 20 jaar, de meeste tieners zijn wanhopig om hun gevoelens te uiten, vooral na een schadelijke echtscheiding. Kinderen uit gescheiden gezinnen hebben een laag zelfbeeld, gebrek aan eigenwaarde en zijn gevuld met innerlijke frustraties, depressie en wanhoop. Soms kinderen kunnen het gevoel hebben dat hun ouders uit elkaar gingen als gevolg van hen. Geweld is een van de manieren waarop tieners gebruiken om negatieve gevoelens onder woorden, die deel uitmaken van de bende activiteit maakt. Door middel van bendes, kinderen verwoorden hun behoefte aan acceptatie, gezelschap, "gezinsstructuur," appreciatie, discipline, controle en gevoel van identiteit en verbondenheid.