RDA van Kalium for Women

Vrouwen moeten een speciale interesse in het kijken naar hun dieet kaliumgehalte nemen. De meeste Amerikaanse vrouwen niet genoeg kalium per dag te krijgen. Je moet voldoende kalium mineralen op te bouwen en in stand houden van spiermassa en branden koolhydraten voor energie. Kalium fungeert ook om de effecten van natrium op de bloeddruk in evenwicht, hoge bloeddruk en hartaanvallen te voorkomen. Women's risico's voor deze omstandigheden toenemen met de leeftijd. Uw dieet kan uw vooruitzichten voor de cardiovasculaire en bewegingsapparaat gezondheid te verbeteren.

Aanbevolen Versus Gemiddeld Kalium Levels

Het Amerikaanse ministerie van Landbouw adviseert dat volwassen vrouwtjes krijgen 4700 mg kalium per dag, maar de gemiddelde inname voor de meeste is gewoon 2.500 mg. De USDA meldt dat bijna alle vrouwen, vooral Afro-Amerikanen en mensen met hoge bloeddruk, moet hun consumptie van kalium te verhogen van voedsel. Uitzonderingen zijn onder andere mensen met een nierziekte en degenen die nemen ACE-remmer medicatie, waarvan artsen moeten hun kalium- te reguleren.

Relatie tot de inname van natrium

Lage inname van kalium kan niet genoeg om de normale natrium-inname van 2300 mg per dag of minder te compenseren. Onvoldoende kalium nog minder waarschijnlijk hoog natriumgehalte remmen verdere verhoging van de kans van het ontwikkelen van hoge bloeddruk. De USDA vertelt dat de meeste Amerikaanse vrouwen verbruiken veel meer dan het gemiddelde dagelijkse aanbevolen hoeveelheid natrium. U krijgt het grootste deel van uw dieet natrium uit het toegevoegde zout in verwerkt, restaurant of zelf bereide voedingsmiddelen. Hoe groter je natrium verbruik, kan de hoger uw bloeddruk.

Betekenis

Een hoge kalium-natrium verhouding vermindert uw risico voor hartproblemen, met inbegrip van een hoge bloeddruk. Behoud van uw spierweefsel sterkte stammen, tranen en de noodzaak van chirurgische behandeling te voorkomen. Als uw dieet minder dan de gemiddelde aanbevolen vrouwelijke kaliumgehalte biedt, de USDA adviseert het verhogen van uw mineralen inname via de voeding bronnen, niet supplementen.

Dietary Kalium Bronnen

Om uw kalium-natrium evenwicht te bewaren, kiest kalium bronnen die weinig of geen toegevoegde zout bevatten. Deze omvatten de meeste vruchten en verwerkte vlees, groenten, magere melk en yoghurt. Ongezouten noten en zoutarm gekookte droge bonen zijn extra gezond kalium voedsel. Low-fat en low-suiker voedingsmiddelen in deze categorieën zal u helpen om een ​​gezond gewicht te behouden en verminderen uw cardiovasculair risico, die toeneemt na de menopauze. Inclusief deze levensmiddelen in hoeveelheden die binnen uw calorie grenzen blijven.