Hoe te gebruiken Bedoyecta Tri

Hoe te gebruiken Bedoyecta Tri


Bedoyecta Tri is een vloeibare, injecteerbaar geneesmiddel dat is geproduceerd en in Mexico verkocht door een Mexico City gevestigde bedrijf genaamd Grossman Laboratories. belangrijkste rol van de drug is om vitaminetekort bij mensen voorkomen en geef ze een metabolisme boost. De formule bevat 100 mg van het vitamine B1, 50 mg B6 en 10.000 unigrams B12. Het bevat ook benzylalcohol dat een mate van toxiciteit heeft, dus het moet niet worden gebruikt door vrouwen die zwanger en / of borstvoeding.

instructies

1 Zorg ervoor dat het medicijn voor u geschikt is. Praat met uw huisarts en / of doe veel onderzoek voordat je verkrijgen en beginnen met het nemen van de drug, met inbegrip van over de wettelijkheid van het bezit en het gebruik van de drug waar je woont. Sommige online apotheken hebben gegevens over Bedoyecta Tri op hun websites en in staat zijn om het te verkopen aan mensen die wel of niet al recepten.

2 Lees de aanwijzingen op de verpakking. Bedoyecta Tri wordt gemaakt en verkocht in Mexico, zodat de verpakking literatuur zal waarschijnlijk in het Spaans, tenzij je koopt van een online apotheek, in welk geval het ten minste gedeeltelijk in het Engels kunnen zijn. Als je het direct kopen van een Mexicaanse locatie, maar je moet weten hoe om te lezen Spaans, of iemand kent die Spaans leest het oog op de specifieke kenmerken van de aanwijzingen en specificaties in de medische literatuur die wordt geleverd met de drug te leren.

3 Spuit de medicatie. Bedoyecta Tri wordt verkocht en gebruikt in een injecteerbare vorm, zoals vitamine B12 is in de VS Er zijn geen pillen of capsule vormen van Bedoyecta Tri, het kan alleen worden genomen via injectie. Dus je moet wennen aan het gebruik van een naald en spuit te worden. De injecteerbare vorm van het geneesmiddel is krachtiger dan vergelijkbare vitaminepillen omdat de medicatie de bloedbaan direct en in een meer geconcentreerde vorm komt. Elk schot is gelijk aan een volledige dosering van de medicatie.

4 Kijk op bijwerkingen na het starten van een cyclus van het gebruik, en wees voorzichtig om alleen de aanbevolen dosering van het medicijn te nemen. Bijwerkingen en symptomen van een overdosis zijn onder andere hartkloppingen, gevoelloosheid, vermoeidheid, hoge bloeddruk en spierkrampen. In sommige gevallen kan het ook leiden tot psychische problemen zoals depressie en stemmingswisselingen. Als u een van deze effecten te ervaren en denk dat het kan te wijten zijn aan de drug, zie zo snel mogelijk uw arts.