Pret Basketbal spelletjes te spelen door jezelf

Pret Basketbal spelletjes te spelen door jezelf

Overzicht

Als u nog wat tijd op uw handen, pak je basketbal en hoofd naar uw oprit om een ​​aantal vaardigheden te oefenen met individuele spelletjes en oefeningen. Gebruik geen eenzaamheid als een excuus om niet om eruit te komen en te spelen. U kunt concurreren tegen jezelf en probeer je eigen administratie te verslaan met deze one-person games.

Klop de Pro

In deze persoon schietspel concurreren u tegen een denkbeeldige professionele speler. Omdat fouten pijn je score meer dan geslaagd shots helpen, moet u het aantal opnamen je missen om te winnen minimaliseren. Begin met het opnemen van een vrije worp. Je krijgt een punt als je het te maken; maar als je het niet missen, de denkbeeldige pro krijgt drie punten. Volg de vrije worp met sprong schoten van buiten de vrije worp. Elke jump shot u verdient u één punt; maar een ieder die u missen verdient twee punten voor de pro. Blijf op de hoogte van je eigen score en de score van de denkbeeldige pro. Als je 21 punten kunnen bereiken voordat de pro, win je.

Vijf op een rij

Het doel van dit spel is zo ver van de korf mogelijk bewegen. Begin 6 meters afstand van de mand. U moet vijf schoten te maken op een rij voordat je een stap verder uit de mand kan bewegen. Doorgaan verder bewegen een stap uit de mand met elk vijf schoten gemaakt.

Mikan Drill

Dit spel dankt zijn naam aan de Hall of Fame basketbalspeler George Mikan. Stel een timer 30 seconden. Start de tijd en dan beginnen schieten layups. Alternate tussen fotograferen linkshandig layups vanaf de linkerkant van de mand en rechtshandige layups vanaf de rechterkant van de mand. Neem je eigen rebounds en continu-opnamen van de layups. Tel het aantal layups je maakt voordat de timer afgaat. Kijk of u dit nummer kunt verslaan op de tweede of derde poging.

Rond de wereld

U kunt dit klassieke shooting game te spelen door zich te oefenen fotograferen vanuit moeilijke plekken. Begin schieten van de ene kant van de mand en dan verhuizen naar een nieuwe locatie met elk succesvol schot. U kunt schieten vanuit verschillende locaties in een boogvorm rond de toets of markeren verschillende locaties rond het hof waardoor vooruitgang. Als je een schot in de progressie mist, krijg je nog een kans om het te zinken of moet je het spel opnieuw beginnen.