Over Geur Eaters

Op een bepaald punt in je leven, heb je waarschijnlijk schopte je schoenen uit en werd begroet door een aroma fout om een ​​kamer te ontruimen. Wanhoop niet; er is hoop voor jou en je stinkende voeten. Er zijn duizenden zweetklieren op de zolen van je voeten, het genereren van ongeveer een halve liter zweet op een gemiddelde dag. Bacteriën gedijen in deze warme, donkere, vochtige omgeving. Dit is de belangrijkste reden waarom we hebben stinkende voeten. Geur Eaters zijn schoen inserts die voet zweet, die helpt verminderen van zweetvoeten adsorberen.

Het product

Geur Eaters is een merk van producten die ontworpen zijn om de geur van stinkende voeten te verminderen. In de vroege jaren 1970, Herbert Lapidus de uitvinder van de gelijknamige inlegzolen, daartussen actieve kool tussen de lagen van doorlaatbare latex. De inserts gewoon gleed in de schoen, het opvangen van de voet en adsorberen zweet en geuren.

Het probleem

Op een bepaald punt in de tijd, bacteriën aanwezig zijn op uw huid. Ze zijn gunstig voor uw gezondheid en onder normale omstandigheden, heb je niet eens weten dat ze bestaan. Bacteriën gedijen in een omgeving die is donker, warm en vochtig, het maken van een zweterige sok of schoen de perfecte plaats om te groeien en zich te vermenigvuldigen. sommige mensen de voeten ruiken slechter dan anderen, omdat sommige mensen meer dan anderen zweten. Bacteriegroei op de voeten is niet gevaarlijk, maar kan leiden tot andere problemen, zoals voetschimmel of teennagel schimmel.

De functie

Het basisconcept achter het ontwerp van de Odor Eater is gegrondvest op de beginselen van de algemene chemie. De originele inserts hadden een laag geactiveerde koolstof in het midden. Actieve kool is vervaardigd op een wijze die opent kleine poriën die bestaan ​​tussen de koolstofatomen. Dit proces laat de houtskool geurstoffen adsorberen. Wanneer de actieve kool van een Odor Eater absorbeert voet zweet, dat zij hecht aan deze door chemische attractie. Hoe groter het oppervlak, hoe meer bindingsplaatsen zijn. Sommige stoffen zullen worden aangetrokken om de koolstof- en anderen zullen naar rechts passeren.

Dit betekent een Odor Eater binnenzool is goed in het vangen van een aantal onzuiverheden, in het bijzonder de emmers zweet die komen uitstorting van de zolen van je voeten elke dag. Het betekent ook dat als alle koolstof binding sites zijn vol is, wordt de Odor Eater stoppen met werken en zal moeten worden vervangen. Hoe vaak je je inserts veranderen zal voornamelijk afhangen van hoe bezwete je voeten.

Het bedrijf

Vervaardigd door de Combe Corporation, heeft de Geur Eaters lijn uitgebreid met voet poeder, sneaker spray, sokken en zelfs kattenbakvulling geurneutralisator omvatten; maar een van de meest populaire zijlijnen begon in 1975 als een gimmick om schoenen te verkopen. Geur Eaters sponsor van het allereerste Rotten Sneaker Contest in een klein Massachusetts schoenenwinkel. Op dit moment gehouden elk voorjaar in Montpelier Vermont, het evenement ziet duizenden kinderen in de leeftijd tussen vijf en 15 strijden om de hoofdprijs - een $ 500 besparingen obligatie en het aanbod van Geur Eaters een jaar. Maar het geld neemt een achterbank naar wat velen beschouwen als de echte prijs, die hun stinkende sneakers in De Geur Eaters Hall of dampen vastgelegd, het beveiligen van hun plaats in de stinkende schoen geschiedenis.

Conclusie

Zelfs als je schoenen die kunnen maken dat volwassen mannen huilen en stuur onschuldige kinderen gillend uit de kamer te hebben, geef niet op hoop. Het maakt niet uit hoe slecht je voeten ruiken, kan het proces eenvoudig worden omgedraaid in een paar weken. Odor Eater inserts zijn een goedkope en gemakkelijke manier om uw huidige inlegzolen te vervangen, het verwijderen van schadelijke bacteriën en het geven van je voeten (en iedereen in de kamer) een kans om te ademen.