Hoe schoon te maken met Trident

Hoe schoon te maken met Trident


Het Trident zuig zwembad schoner is een onderwater vacuüm dat uw zwembad vrij van grof vuil en bezonken vuil houdt. Deze bijzondere automatische reiniger is ontworpen om te draaien als een verlengstuk van uw zwembad filtratie-systeem, dus het vereist geen vacuüm zakken of bijlagen. Waaronder stofzuigen als onderdeel van uw zwembad onderhoud routine kan de groei van algen en andere schadelijke bacteriën te ontmoedigen, het verminderen van de noodzaak van agressieve chemische behandelingen.

instructies

1 Scoop puin van het zwembad zoals bladeren, takjes en bugs die de Trident kunnen verstoppen.

2 Schakel het zwembad filtersysteem. Maak de slang en zet de klep naar "Sluiten" of "Filter."

3 Voer een terugslag cyclus op uw zwembad door het aanbrengen van de terugslag slang naar de filter en zet de klep naar "Open" of "Backwash." Zet het filtersysteem.

4 Schakel het filter en zet de klep naar "Spoel" als het water helder is.

5 Maak de slang en zet de klep naar "Sluiten" of "Filter."

6 Maak de skimmer mand. Draai het deksel van de inname van het filter aan de kant van het zwembad, verwijder de mand en leeg vuil. Vervang de mand.

7 Volg uw normale routine voor het toevoegen van chemicaliën om het zwembad water te waarborgen is goed uitgebalanceerd.

8 ladders of andere voorwerpen die de beweging van de Trident vacuüm zou belemmeren verwijderen.

9 Bevestig een uiteinde van de slang aan het lichaam van het vacuüm. Dompel het lichaam van de Trident in het zwembad tot de zuignap in contact is met de bodem van het zwembad.

10 Prime de slang door te spoelen met water. Houd het vrije uiteinde van de slang naar het zwembad terug jet tot luchtbellen niet meer van de zuigkop uitgestoten. Houd water in de slang die door het vrije uiteinde van de slang verticaal voor de rest van de procedure beslag.

11 Plaats het vacuüm plaat in de skimmer, zodat het past in de mand met de mannelijke verlengslang naar boven; Deze plaat is inbegrepen bij uw skimmer kit of kan afzonderlijk worden aangeschaft.

12 Breng de automatische regelklep op het uiteinde van de slang. Ook, voeg de slang kegel attachment als een vacuüm plaat is niet beschikbaar voor uw skimmer.

13 Zorg ervoor dat de enige functionerende skimmer is degene die aan het vacuüm. Blokkeer secundaire skimmers met een bypass plaat of sluit ze uit door de klep in de "Uit" of "Closed" positie.

14 Breng het uiteinde van de slang in de filterplaat of plaats de slang in de korf zodat de slang conus stevig is bevestigd aan de basis van de korf. Zorg ervoor dat de bypass klep naar beneden gerichte, rust in het scharnier van de skimmer deur.

15 Kijk het vacuüm als het werkt. Reinig het filter mand, vervang het filter of terugspoelen wanneer de Trident schoner wordt traag; Deze verandering in snelheid door een klomp en moet ondergaan alvorens het vacuüm gelijkmatig draait.

16 Maak de zuigslang uit de filter en verwijder de Trident van het zwembad. Vergeet niet om af te nemen van het vacuüm plaat en bypass-plaat.

17 Verwijder grof vuil uit de onderkant van de stofzuiger. Tip de Trident stofzuiger op zijn kant en de slang van de vlinderklep in het centrum van de zuigkop.

18 Demonteer de stofzuigerslang en bewaar de stukken horizontaal, niet rechtop of gekruld; onjuiste opslag kan de vorm van het vacuüm componenten veranderen en invloed op de prestaties.

Hints

  • Geen gebruik maken van het zwembad, terwijl de stofzuiger is het lopen; botsingen kunnen optreden met letsel tot gevolg.