Borst Augumentation Feiten

Borstvergroting is een manier van het veranderen en je lichaamsbeeld verbeteren. Ondergaat poliklinische operatie om het verhogen van uw borstgrootte kan bijdragen tot het herstel van het uiterlijk van uw borsten en voelt u zich beter voelt over jezelf.

Beschrijving

Borstvergroting, ook wel "augmentatie mammoplasty," is een operatie die de grootte van de borsten van een vrouw verhoogt. Als u wilt grotere borsten, kan deze operatie uw vergroten door één of meer beha cupmaten.

Augmentation Redenen

Vrouwen hebben verschillende redenen om te willen borstimplantaten. Deze omvatten het veranderen van de vorm van uw lichaam, waardoor beide borsten even groot of herstellen van de vorm van je borsten na de bevalling, verpleging of veroudering.

chirurgische risico's

Sommige risico's kunnen bestaan ​​uit post-operatieve infectie, misselijkheid van anesthesie en fysieke pijn. Een ander risico kunnen bestaan ​​samentrekking van het gebied rondom uw implantaat of kapselcontractie.

Prijsbereik

De minimale kosten voor een borstvergroting chirurgie is $ 5.000. De hoogste kosten kunnen variëren van $ 7.000 tot $ 10.000 voor een operatie.

Recovery Period

Uw herstelperiode kan variëren van één tot twee weken. Je mag er rekening mee dat uw herstelperiode kan variëren van drie tot zes weken, dus je hebt tijd om te herstellen voor hervatting van het bovenlichaam krachttraining of zware lichamelijke activiteit.