Hoe schoon te maken veiligheidsbril

Veiligheidsbril zijn "beschermende brillen die voldoen aan de eisen van de Occupational Safety and Health Administration (OSHA) en de American National Standards Institute (ANSI)", aldus de Wishard website (zie bronnen). De frames en lenzen in een veiligheidsbril zijn steviger dan normaal "street" glazen. Ze zijn bestand tegen zowel warmte. Om de lenzen op een veiligheidsbril te houden van steeds krassen, moeten ze goed worden schoongemaakt. Krassen kunnen uw visie aantasten en een verzwakking van de lenzen ook.

instructies

1 Blaas alle losse vuil van de lenzen van de veiligheidsbril met je adem. Het verwijderen van losse deeltjes vermindert de kans op krassen op de lenzen.

2 Reinig veiligheidsbril met behulp van de spray en wegwerp doeken verstrekt tegen een glazen cleaning station, volgens het Nationaal Instituut voor Veiligheid en Gezondheid (zie referentie). U vindt deze stations opgehangen aan de muren in fabrieken en andere plaatsen die vereisen dat een veiligheidsbril te dragen.

3 Gebruik alcohol doekjes om een veiligheidsbril schoon te maken als een bril cleaning station niet beschikbaar is, de Utah State Office van Onderwijs adviseert. Veeg beide zijden van de lenzen eerste. Dan, het reinigen van de tempels en de rest van de frames.

4 Veeg de veiligheidsbril schoon met een zachte doek om eventuele resten of strepen dat meer dan kan worden overgelaten te verwijderen. Een zachte doek zal geen krassen of anderszins mar veiligheidsbril.

Hints

  • Clean veiligheidsbril elke keer voordat je ze dragen, zodat uw visie is helder en vrij.
  • Lees en volg de instructies van de fabrikant met betrekking tot hoe schoon te maken en zorg voor een veiligheidsbril.
  • Gebruik nooit agressieve chemicaliën om een ​​veiligheidsbril te reinigen. Zij kunnen de plastic onderdelen beschadigen.