Welke merken van gebotteld water Do not Have BPA in hen?

Welke merken van gebotteld water Do not Have BPA in hen?


Bisphenol A, of BPA, is een chemische stof die gebruikt voor de komende decennia harde kunststoffen, in het bijzonder flessen water, babyflessen, herbruikbare bekers en de bekleding van metalen blikjes te vervaardigen. Studies van de Amerikaanse Food and Drug Administration beweren dat de chemische stof in voedsel containers heeft geen invloed op kinderen of volwassenen. In feite, 2010 "Update over Bisphenol A voor gebruik in contact komen met voedsel" van de afdeling verzekert de burgers dat de FDA is zorgvuldig toezicht op BPA en het verminderen van de blootstelling. Toch heeft Europa zo ver dat alle producten die voor kinderen onder de leeftijd van drie die BPA (in 2006) bevatten een verbod verdwenen. Vermoedelijk zou BPA levels net genoeg om kleine kinderen en onontwikkelde hersenfuncties beïnvloeden, maar zou geen invloed meer volwassen lichamen. Gelukkig hebben veranderende technologie en plastic ontwikkelingen vele uitstekende BPA-vrij plastic flessen onlangs op de markt.

Wat is BPA?

Bisfenol A is een xenoestrogen of 'hormoonverstoorder. " Volgens medische experts van "Trusted, MD," synthetische xenoestrogens kan verlammend voor jonge kinderen en zuigelingen zijn - en zijn gekoppeld aan verminderde testosterongehalte bij mannen, insulineresistentie en diabetes type 2, en borstkanker en baarmoederkanker bij vrouwen. Hoewel de FDA beweert dat de chemische stof geen kinderen of volwassenen beïnvloeden "Update over Bisphenol A voor gebruik in contact komen met voedsel, 2010," het heeft toegegeven "enige bezorgdheid voor effecten op de hersenen, gedrag en de prostaat klieren van foetussen en de zeer jonge . ' Wetenschappelijke studies hebben ook hun bezorgdheid geuit over de koppeling van de chemische stof voor borst- en prostaatkanker, diabetes, obesitas, hart-en vaatziekten, reproductieve mislukkingen en gedragsproblemen, volgens een "Milwaukee Journal-Sentinal" rapport in 2010, op basis van verklaringen van de FDA website. In 2006, San Francisco gevolgd lood en verboden BPA in Europa vervaardigde producten voor kinderen jonger dan drie.

U kunt zien of uw fles bevat BPA of niet door te kijken naar de bodem van het - # 2 HDPE (high-density polyethyleen), # 4 LDPE (low-density polyethyleen), of # 5 PP (polypropyleen) betekent dat uw fles is prima. A # 1 wordt aanbevolen voor eenmalig gebruik. Helaas zijn sommige van de leuke, kleurrijke flessen zo alomtegenwoordig op de markt van vandaag bevatten vaak polycarbonaat kunststoffen. Je kunt ze herkennen aan de # 7 recyclingsymbool.

Roestvrij staal

Klean Kanteen is een bedrijf dat alternatieven voor plastic dat BPA of controversieel aluminium flessen bevat. Het bedrijf produceert roestvrijstalen containers in verschillende maten, vormen en stijlen. Andere premium keuzes voor roestvrij staal flessen zijn onder meer:

Intak door Thermos roestvrij staal Hydration Bottle

http://www.amazon.com/Thermos-Nissan-Intak-Hydration-Bottle/dp/B001EGGQB6

Verminder het roestvrij staal Water Bottles (plastic deksel)

http://www.goodhousekeeping.com/product-testing/reviews-tests/green-products/best-reusable-water-bottles

Bean Kantine (plastic deksel)

http://reviews.llbean.com/1138/I-260459/bean-canteen-sport-top-27-oz-reviews/reviews.htm?pageNumber=3&sortOrder=submissionTime&ascending=true

Nathan Steel Flip Straw Fles

http://www.amazon.com/Nathan-Stainless-Steel-Straw-Bottle/dp/B001C0HV2W

Nalgene Backpacker Stainless Steel

http://www.google.com/products/catalog?hl=en&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&q=Nalgene+Backpacker+Stainless+Steel&um=1&ie=UTF-8&cid=1422866596079426932&sa=X&ei=UxCpTbipD43SsAPI39H5DA&ved=0CDAQ8wIwAg#ps-sellers

Gaiam roestvrij staal Water Bottle http://www.kleankanteen.com/

polyethyleen Plastic

Polyethyleen is een kunststof vervaardigd zonder BPA.This type fles is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken; echter het is vervaardigd en zorgvuldig getest geen spoor van BPA waarborgen. Afhankelijk van het merk en de stijl van de fles, deze keuzes zijn gevarieerd in hun kleuren en functies, maar delen gemeenschappelijke kenmerken van de veiligheid en betaalbaarheid.

CamelBak Podium Bottle

http://www.camelbak.com/

Product Architects Inc. Polar Bottle

http://www.polarbottle.com/

FuelBelt

http://www.fuelbelt.com/

Fit & Fresh LivPure Water Bottle

http://www.fit-fresh.com/products/livpure/

Eastman Tritan Plastic

Eastman Tritan plastic is een materiaal dat beweert BPA-vrij vanwege de copolyester samenstelling. Diverse fabrikanten maken flessen gebruik van deze stof, waaronder de volgende:

Nalgene

http://www.nalgene-outdoor.com/

Intak door Thermos fles drank

http://www.thermos.com/product_catalog.aspx?catCode=THER

Stanley merk

http://www.stanley-pmi.com/

CamelBak Better Bottle

http://www.camelbak.com/

Contigo Hydratatie Water Bottle

http://www.gocontigo.com/water-bottles.html

Nathan Flip Straw Pure Fles

http://www.amazon.com/Nathan-Stainless-Steel-Straw-Bottle/dp/B001C0HV2W

andere alternatieven

Andere BPA-plastic alternatieven omvatten aluminium flessen met non-BPA plastic liners, zoals Sigg's Lifestyle waterflessen. Verminder Waterweek, een populaire drank container, voorzien van ABS kunststof met een polypropyleen dop en is een aanbevolen keuze voor BPA-vrije gebruikers. Deze flessen kunnen worden verkregen bij de groothandel, winkels, of rechtstreeks bij de fabrikant.