Hoe maak je een prullenbak bestellen

Hoe maak je een prullenbak bestellen


Het krijgen van een prullenbak is de eerste, en eenvoudig, stap je naar het maken van uw huis of kantoor een groenere kan plaatsvinden. Recycling bakken kunt u recycleerbare materialen uit afval die eindigt op stortplaatsen te sorteren. Door recycling, helpt u de planeet te behouden zijn natuurlijke rijkdommen sinds recyclebare materialen kan worden gereviseerde tot nieuwe producten. Als je niet een prullenbak in uw huis of kantoor, kunt u krijgen door het maken van een verzoek met de juiste entiteit.

instructies

1 Vraag uw verhuurder of property management bedrijf voor een prullenbak, als u in een appartement of flat complex wonen, verhuren van uw huis of werk in een beheerde gebouw. Verhuurders en -beheerders kan u helpen bij een prullenbak te krijgen als ze geen al hebben.

2 Neem contact op met uw stad afvalbeheer afdeling. Zoek uit of u zich binnen de stadsgrenzen voor prullenbak pick-up, of als u contact opnemen met een privé-recyclingbedrijf voor geplande pickups. Deze informatie wordt op basis van uw postcode.

3 Vraag een prullenbak van uw stad afvalbeheer bedrijf of particulier recyclingbedrijf. Vraag of je nodig hebt om de bak te kopen uit eigen zak of als het bedrijf maakt bakken gratis beschikbaar.

4 Informeren over de grootte beperkingen en restricties. Afhankelijk van waar je woont en de recycling collectie dienst doen van de pick-up, kunnen er beperkingen zijn als het gaat om de grootte van uw recycling bakken. Je zou niet willen een prullenbak die te groot is voor de pick-up bedrijf te verzamelen aan te schaffen.

5 Contact recycling organisaties in uw provincie om uit te vinden of ze bieden recycling bakken gratis. Een organisatie kan worden uitdelen van gratis recycling bakken als een manier om te proberen om leden van de gemeenschap aan te moedigen om recycling te starten.

6 Maak de aankoop of het verkrijgen van de prullenbak gratis. Als u de prullenbak door de provincie afvalbeheer collectie afdeling of een particuliere onderneming te bestellen, zullen ze de bak te leveren aan uw voordeur. Zodra je het hebt, erachter te komen wat de pick-up schema voor recycling. Zorg ervoor dat uw adres wordt toegevoegd aan hun route voor pick-up.