Hulp voor Infant Koliek

Hoewel alle baby's huilen, baby koliek is te onderscheiden. Zuigelingskoliek wordt omschreven als excessief huilen voor meer dan drie uur, meer dan drie dagen in een week en gedurende meer dan drie weken, in een overigens goed gevoede en gezonde zuigeling. Deze episodes treden meestal in de avond. Het kind is moeilijk te troosten, stijf, stelt haar benen en kan gas passeren. Hoewel koliek niet volledig begrepen wordt koliek gerelateerd aan gas, reflux, gevoelige maag, onderontwikkelde spijsvertering en voedselallergieën.

swaddling Dekens

Ongeacht de oorzaak van koliek een kind, kan gespecialiseerde doeken dekens zijn echte wonderen voor de ouders. Deze dekens swaddle baby stevig zodanig dat het kind niet kunnen ontsnappen uit de swaddle tijdens moeilijke of thrashing gedrag. Wanneer een kind overmatig huilt, deze dekens beperken haar, maken haar zich zekerder voelen, en helpen haar te kalmeren genoeg om in slaap te vallen en in slaap te blijven.

Gas

Als koliek wordt veroorzaakt door gas, kan het gemakkelijk te behandelen. De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) heeft goedgekeurd over-the-counter anti-gas medicijnen voor zuigelingen. Deze medicijnen bevatten de werkzame stof Simethicone en worden verkocht in flesjes met een druppelaar. Druppels kunnen direct in de mond van een kind of in een fles van het kind worden geplaatst. De dosering varieert afhankelijk van de leeftijd van het kind. Speciaal geformuleerd flessen met interne openingen kan helpen de hoeveelheid lucht die een baby neemt in de loop van voeding te verminderen.

reflux

Koliek gedrag in combinatie prikkelbaarheid tijdens het voeden, gekenmerkt projectiel braken, overkoepelende de rug tijdens voeding en andere symptomen van ongemak tijdens het voeden, kunnen immers baby heeft gastro-oesofageale refluxziekte. Het kind kan de voorkeur aan slapen gestut in een rechtopstaande positie. Reflux komt vooral voor in de eerste drie maanden van het leven. Een kinderarts kan reflux diagnosticeren en voorschrijven antacid medicijnen kunnen de symptomen te verlichten.

hypoallergeen Formules

Als gas en reflux zijn uitgesloten, kan koliek een kind te maken hebben met een gevoelige maag, onderontwikkelde spijsvertering en voedselallergieën. Hypoallergene formules kan verlichten of te verminderen koliek bij deze kinderen. Deze formules worden verkocht in supermarkten en discounters, maar ze zijn duurder dan normaal formules. Met een recept van een arts, echter, de ouders in staat zijn om de gezondheid dekking te krijgen voor hypoallergene formules.

Allergische reacties

Foods in een kind of het dieet van een zogende moeders (algemeen koemelkeiwit of soja-eiwit) kan een allergische reactie veroorzaken bij zuigelingen en colicky gedrag veroorzaken. Terwijl hypoallergene formules de koliek kan verminderen, kan eliminatiediëten helpen identificeren van een bepaald levensmiddel trekker zodat het kan worden vermeden. Allergietest kunnen ook bruikbaar zijn bij het identificeren van potentiële voedselallergieën zijn. Levensstijl en voeding wijzigingen voor het kind (en soms voor het hele gezin) kan nodig zijn voor de gezondheid van het kind te zijn.