Natuurlijke Vitaminen om u te helpen Tan

Natuurlijke Vitaminen om u te helpen Tan


Met al het debat deze dagen over de vraag of het looien veilig is, vooral met betrekking tot huidkanker, de voeding gemeenschap is begonnen met het zoeken naar veilige alternatieven voor liggend op het strand of een bezoek aan de zonnebank. Een artikel gepubliceerd in Dermatologie Times heeft aangegeven dat er een verband tussen regelmatig gebruik van zonnebrandcrème en vitamine D-tekort kan zijn. Vitamine D deficiëntie is gekoppeld aan een verhoogd risico op huidkanker. Als zonnebanken, zonnen op het strand en zonneschermen zijn allemaal een of andere manier verbonden met uitbraken van huidkanker, een manier om deze risico's mogelijk te overwinnen is een voedingssupplement dat uw neiging te bruinen zonder alle extra blootstelling aan ultraviolette straling verhoogt nemen.

Heeft Tanning pillen werken?

Er is enige discussie over de vraag of het looien pillen echt werken. Voorstanders van zonnebanken beweren dat er slechts twee factoren die daadwerkelijk uw vermogen om te bruinen beïnvloeden: genetica en blootstelling aan ultraviolette straling. Diegenen die in het gebruik van looien pillen of vitaminen geloven verhogen looien vermogen erkennen het verband tussen melanine productie en bepaalde nutriënten in het dieet. Op dit punt in de tijd, het debat is nog open.

Caretenoid Pillen

Caretenoid pillen bevatten pigment dat wordt getransporteerd naar de huidcellen van het lichaam de look geassocieerd met looien geven. Een probleem bij dergelijke pillen is dat het pigment vaak niet overeenkomt met de natuurlijke huid pigment van de persoon die ze, waardoor een zeer onnatuurlijke, bijna oranje, gebruind uiterlijk. Deze pillen zijn ook bekend afvalproducten oranje in het lichaam te creëren en zijn goedgekeurd door de FDA.

L-tyrosine en L-cysteïne

Natuurlijk voorkomende aminozuren die kunnen helpen bij het bruiningsproces L-tyrosine en L-cysteïne. Als u op zoek bent naar een diepe, donkere tan, L-tyrosine en L-cysteineis krijgen wordt gedacht om te helpen bij de toename van de productie van melanine, volgens de Journal of Investigative Dermatology.

Vitamine D

Vitamine D is nodig voor een goede gezondheid van de huid. In feite, Vitamine D is absoluut essentieel voor cellulaire functie van alle cellen van het lichaam en voor een goede ondersteuning van het immuunsysteem. Vitamine D natuurlijke afweer van het lichaam tegen de effecten van blootstelling aan ultraviolet licht.

De noodzaak van vitamine E

Als je gaat te bruinen, een ding dat je moet proberen te vermijden is het uitdrogend effect dat de zon heeft op de huid, wat kan leiden tot die voortijdig verouderde look. Om de huid om gezond te blijven moet goed worden gehydrateerd en in staat om zichzelf te herstellen van de gevolgen van de zon. Vitamine E, met name in topische vorm helpt bereiken beide taken. Vitamine E is een antioxidant die de huid tegen de vernietigende werking van vrije radicalen kunnen beschermen en herstellen van de huid om een ​​natuurlijker en jongere uitstraling.

Putting It All Together

Hoewel er geen consensus over de vraag of vitaminen zijn eigenlijk effectief in de promotie van het looien, als je gaat om uw blootstelling blijven de zon en de zonnebank, een dieet rijk aan vitamine D en E, samen met een aminozuur supplement met L-tyrosine en L-cysteine ​​kan gunstig helpen de huid af te wenden van de schadelijke effecten van UV-stralen zijn. Pas op voor producten die beweren de noodzaak om te bruinen, zoals caretenoid pillen te vervangen, omdat deze onbewezen en waarschijnlijk gevaarlijk op de lange termijn.