Tonijn in Olie versus tonijn in Spring Water

Tonijn in Olie versus tonijn in Spring Water


Inblikken tonijn is de meest effectieve manier van het behoud van de vis voor langere tijd. Afgezien van de verschillende soorten tonijn beschikbaar, zoals gestreepte tonijn of geelvintonijn, die hebben allemaal verschillende voedingswaarde, kan tonijn worden bewaard in olie of bronwater, die beide hebben verschillende voordelen voor uw gezondheid.

Calorieën en vet

Een portie van 100 g van tonijn in bronwater heeft ongeveer 100 calorieën, terwijl de tonijn in olie heeft bijna het dubbele van het bedrag dat met 190. Tonijn in olie heeft 9 g vet, maar slechts 1,5 hiervan is verzadigd vet, waarbij de rest gezond onverzadigde vetten. Tonijn in bronwater is iets lager in verzadigd vet met 0,5, maar heeft slechts 0,6 gram onverzadigde vetten.

voordelen

Tonijn rijk aan omega-3, een essentiële olie die belangrijk is voor het behoud van een gezond immuunsysteem en ontsteking te voorkomen en helpt het geheugen. Zoals het is een olie, wegvloeien van de olie uit tonijn zal zich te ontdoen van de meeste van de omega-3, niet zo met tonijn in het voorjaar van water als het scheidt van het water.

overwegingen

Tonijn in het voorjaar water is beter voor degenen die kijken naar hun gewicht en probeert een dieet met weinig calorieën, maar het moet worden opgemerkt dat er is niet een enorm verschil tussen de twee en je zou kunnen missen op waardevolle onverzadigde vetten. Als u ervoor kiest om zich aan tonijn in olie, ervoor zorgen dat u het krijgen van uw omega-3 van elders.