Hoe schoon te maken, witter en fleuren kunstgebitten

Bent u benieuwd hoe schoon te maken, witter en fleuren uw kunstgebit? Kunstgebit kan gemakkelijk worden gekleurd door het roken, het drinken van koffie en het eten van bepaalde voedingsmiddelen die vlekken veroorzaken. Wanneer u een kunstgebit schoonmaak nodig heeft, hoeft u niet verder te kijken dan je eigen badkamer. Waterstofperoxide en zuiveringszout zal uw kunstgebit te houden wit.

instructies

1 Baking Soda

Verwijder en reinig uw kunstgebit grondig met een mengsel van zuiveringszout en water op een tandenborstel. Spoel ze als u klaar bent.

Baking soda zullen veilig en voorzichtig schoon uw kunstgebit. Kunstgebit reiniging kan het beste gebeuren nadat ze zijn verwijderd, hoewel je ze kunt reinigen met water en soda, terwijl ze in je mond zijn geplaatst.

2 Waterstofperoxide 3%

Meng 1/2 kopje waterstofperoxide 3% voor huishoudelijk gebruik met 1/2 kopje water in een glazen kom. Geniet van uw kunstgebit in het mengsel gedurende ten minste en uur of gedurende de nacht als je in staat bent.

Weten hoe schoon te maken, witter en fleuren kunstgebit in het gemak van uw eigen huis bespaart u tijd en geld.

Als u niet in staat om alle vlekken uit uw kunstgebit te verwijderen, probeer dan stap 3 hieronder.

3 Water en Bleach

Meng 1/2 kopje water met 1/2 kopje bleekwater in een glazen kom en laat uw kunstgebit te genieten gedurende minstens 1/2 uur om hardnekkige vlekken te verwijderen.

Probeer om dingen die uw kunstgebit vlekken zoals roken, drinken van wijn, koffie of thee, het eten van donkere bessen, mosterd of vlekken voedingsmiddelen te vermijden.

Weten hoe schoon te maken, witter en fleuren kunstgebit zal u helpen uw glimlach helder te houden.